A teljes értékű konyha
A teljes értékű konyha finom, egészséges és gyönyörű. Alapját dédszüleink konyhaművészete képezi az élelmiszeripar előtti időkből – abból az időből, amikor mi magunk készítettük el az ételeinket almából, káposztából, répából, búzából – azaz természetes alapanyagokból.
Annak idején a magyar konyha ugyanolyan teljes értékű volt mint az olasz, a svéd, a japán vagy bármely más hagyományos konyha.
Ezért a szakácskönyv receptjeinek egyik felét a hagyományos magyar konyha ételei alkotják – kicsit átalakítva. Így jól elférnek a teljes értékű konyhában és a mi konyhánkban is.
A szakácskönyv receptjeinek másik fele a nagyvilágból származik, illetve egy nagyon kis része saját alkotásom. A nagyvilág receptjei olasz, indiai, francia, német, koreai, spanyol receptek. Vagy mi jártunk abban az országban ahonnan a recept származik, és ott tanultuk az ételt, vagy azokból a bizonyos országokból tévedt valaki felénk, és gyorsan leírtam a recepteket.
Szakácskönyv igazi ételekkel, a teljes értékű konyha, egyszerűen, megvalósíthatóan, és mindig nagyon finoman. Bátran nekikezdhettek!
Szakácskönyv a családnak – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.