Új jelszó kérése
 

Halál a konyhában

-20%
Raktárkészlet: VAN
Halál a konyhában
Halál a konyhában
Halál a konyhában
Halál a konyhában
Halál a konyhában
Halál a konyhában
Halál a konyhában
Halál a konyhában

Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban

Egy krimit parancsolnak? Tessék: aflatoxinok a paprikában, tisztítószer a tojásban, higany a tonhalban, rákkeltő anyagok a kolbászban, dioxin a tejben, DDT az anyatejben - a modern élelmiszer-termelés és élelmiszer-feldolgozás árnyoldalai.

A Halál a konyhában az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik. Számba veszi a húsban, halban, tojásban tejben és tejtermékekben, a felvágottakban, kolbászokban és egyéb húsipari termékekben előforduló szennyeződéseket és ezek egészségünkre gyakorolt hatásait. Leírja a modern állattartás és élelmiszer-feldolgozás hátulütőit, az intenzív növénytermesztés árnyoldalait, és a biogazdálkodás mibenlétét.
Tanácsokat ad a fogyasztói önvédelemre, hogyan tudjuk a legjelentősebb szennyező forrásokat elkerülni, mit kell tekintetbe vennünk vásárlásainkkor.

Eva Kapfelsperger és Udo Pollmer könyve annak idején a fo­gyasztóvédelem komoly hullámát indította el Németországban, s ha­tásaként számos pozitív változás történt. Sok hullámnak kell azon ban még elindulnia ott is és itt is ahhoz, hogy valóban bizton sá gos sá váljanak élelmiszereink.

A Der Spiegel szerint a könyv "riasztólövés" ételeink és környezetünk szennyezettségére vonatkozóan.

Szerző:
Eva Kapfelsperger / Udo Pollmer
Oldalszám:
388
Méret (mm):
210 X 134
Kiadó:
kétezeregy kiadó
2 950 Ft
Akció: 2 360 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről