Hajápoló kefe, erős, körtefa nyéllel

Vélemény írása a termékről

Ergonómikus formájú, különlegesen szépen kidolgozott hajápoló kefe, körtefa nyéllel. Erős, első vágású vaddisznósörtéből. Minden hajtípusra kiváló.

 

Nyele különlegesen kidolgozott, ergonomikus hajlított nyél és fejrész, a fogást könnyítő formával. Ezáltal a kefe a fejünk és a kezünk görbületét is követi, és jobban eléri a fejbőrt, mintha egyenes lenne. Ezért nevezik ezt a típusú kefét hajápoló kefének és nem pusztán hajkefének.

 

A szép haj az egészség és vitalitás szimbóluma. A kozmetikai ipar készítmények egész arzenálját nyújtja, amelyek ígéreteik szerint megoldják esetleges haj-gondjainkat: a korpás hajat, a száraz, törékeny hajat, a zsíros hajat. 

 

Holott a legjobb hajápolószerre egy fillért sem kell költenünk. Mindenkinek ott van a fejbőrén. 
Az egészséges fejbőrön termelődő savas hidrolipid réteget, a gyakori hajmosással lemossuk. 

 

A természetes anyagból (ideális esetben vaddisznósertéből) készült hajkefék használata ezzel szemben ápolja a hajat és a fejbőrt is:

  • Mivel a serte szerkezete hasonló az emberi hajhoz, a szálai képesek a felesleges zsírt felvenni és a hajszálakon egyenletesen eloszlatni, ami megakadályozza a haj töredezését. 
  • A port, az izzadságot és a piszkot kikeféli a hajból 
  • A jó minőségű hajápoló kefe masszírozza a fejbőrt, és a hajtüszőket. A hajszálak vérellátása javul, a hajszálak izomzata erősödik.

Fontos, hogy a haj kefélése közben a hajat alulról felfelé keféljük. Hajoljunk előre, és a nyaktól a homlok felé kezdjük el átkefélni a hajat. A hajunk teltebb érzetet fog kelteni. A hajkefélés után egy fésűvel vagy a kezünkkel megigazíthatjuk a frizuránkat. 

 

A hajkeféket hajkefetisztító kefe és hajkefetisztító fésű (alkalmanként egy kis sampon) segítségével tisztíthatjuk.

 

A hajápolókefe mérete: 19,5x6cm

 

A német Kost Kamm cég rendkívül igényes terméke.

 

 

 

 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről