Hajápoló kefe, erős, körtefa nyéllel


Hajápoló kefe, erős, körtefa nyéllel

Ergonómikus formájú, különlegesen szépen kidolgozott hajápoló kefe, körtefa nyéllel. Erős, első vágású vaddisznósörtéből. Minden hajtípusra kiváló.

Nyele különlegesen kidolgozott, ergonomikus hajlított nyél és fejrész, a fogást könnyítő formával. Ezáltal a kefe a fejünk és a kezünk görbületét is követi, és jobban eléri a fejbőrt, mintha egyenes lenne. Ezért nevezik ezt a típusú kefét hajápoló kefének és nem pusztán hajkefének.

 

A szép haj az egészség és vitalitás szimbóluma. A kozmetikai ipar készítmények egész arzenálját nyújtja, amelyek ígéreteik szerint megoldják esetleges haj-gondjainkat: a korpás hajat, a száraz, törékeny hajat, a zsíros hajat. 

Holott a legjobb hajápolószerre egy fillért sem kell költenünk. Mindenkinek ott van a fejbőrén. 
Az egészséges fejbőrön termelődő savas hidrolipid réteget, a gyakori hajmosással lemossuk. 

A természetes anyagból (ideális esetben vaddisznósertéből) készült hajkefék használata ezzel szemben ápolja a hajat és a fejbőrt is:

  • Mivel a serte szerkezete hasonló az emberi hajhoz, a szálai képesek a felesleges zsírt felvenni és a hajszálakon egyenletesen eloszlatni, ami megakadályozza a haj töredezését. 
  • A port, az izzadságot és a piszkot kikeféli a hajból 
  • A jó minőségű hajápoló kefe masszírozza a fejbőrt, és a hajtüszőket. A hajszálak vérellátása javul, a hajszálak izomzata erősödik.

Fontos, hogy a haj kefélése közben a hajat alulról felfelé keféljük. Hajoljunk előre, és a nyaktól a homlok felé kezdjük el átkefélni a hajat. A hajunk teltebb érzetet fog kelteni. A hajkefélés után egy fésűvel vagy a kezünkkel megigazíthatjuk a frizuránkat. 

A hajkeféket kefetisztító (alkalmanként egy kis sampon) segítségével tisztíthatjuk.

 

A hajápolókefe mérete: 19,5x6cm

 

A német Kost Kamm cég rendkívül igényes terméke.

 

 

 

 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről