Mockmill 100

Vélemény írása a termékről

A Mockmill 100-as Wolfgang Mock német malomfejlesztő elektromos malma. A készülék több szempontból is különlegesnek számít:

– különleges állítás: a malom belső szerkezete nagyon hasonlít a Komo malmok Fidibus termékcsaládjára, hiszen ugyanaz a fejlesztő. Azonban ezek a malmok kicsit tovább lettek gondolva, és a liszt finomságának állítása máshogy történik mint a Fidibus malmoknál. Konkrétan egy kar mozgatásával lehet a malomkövek egymáshoz való távolságát állítani. 

– könnyű tisztítás 

– különleges anyagú malomház: a malomház az Arboblend® nevű anyagból készül, amely egy természetes anyag. A papírgyártásnál felhasznált fa melléktermékéből készül, azaz ugyanúgy fából, mint a többi malom.

– strapabíró, 360 W-os motor: ezáltal a malom a középkategóriás malmok közé tartozik: tartossága és teljesítménye a Mockmill Lino 100-as, a Mockmill pro 100-as, a Fidibus Classic, Medium és PK1-es malmokkal egyezik meg.  

– Kinézetre esztétikus, kedves készülék, amely a modern konyhák berendezéséhez nagyon jól tud illeszkedni.

Wolfgang Mock az egyik legrégebbi német malomfejlesztő, a HAWOs és a KoMo cégek társalapítója, és a Fidibus malmokkal a legsikeresebb házimalom-sorozat fejlesztője. Neve garancia a malom minőségére.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2019.01.03 20:23
 - Varga István
Varga István
2019.01.03 20:23
Ma érkezett meg a csomag ezzel a malommal. Ahogy hazaértem a munkából, rögtön be is üzemeltem. Nagyon tetszik. Köszönöm szépen az ajándékokat is.