Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2025. február 8.

Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2025. február 8.
Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2025. február 8.
Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2025. február 8.
Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2025. február 8.
Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2025. február 8.
Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2025. február 8.

A szénanátha korunk népbetegségévé vált. Szerencsére azonban megfelelelő étrenddel nagyon jól kezelhető, a kellemetlen tünetek elmúlnak, és  teljes szépségében fogod tudni élvezni a tavaszt, a nyárt és az őszt.

 

A tanfolyam alatt ezt az étrendet fogjuk megbeszélni. Ez az étrend tulajdonképpen nem egy diéta, hanem egy táplálkozásforma. A különbség a kettő között az, hogy a diétát rövid ideig kell csak betartani, míg egy táplálkozásformát egész életünkön át követünk.

 

És hogy ez az új életorma ne lemondás legyen, hanem teljes értékű élet és élvezet ami az evést illeti, a tanfolyam alatt az ételeknek olyan széles skáláját készítjük el, hogy otthon könnyen folytathatóvá váljék a táplálkozásforma.

Ugyanez a táplálkozásforma az ekcéma kezelésére is alkalmas, ezért a tanfolyamon mind a két csoport tagjait szeretettel várom.

 

 

Juditról: 

Több mint húsz éve tanítok máshogy főzni felnőtteket és gyerekeket egyaránt. A kezdetekkor a szénanátha étrendje volt a belépőm a teljes értékű konyhába. Ez az étrend röviden állati fehérje mentes étrend, ami első hallásra nemhogy ilyesztőnek, de kivitelezhetetlennek is tűnik. 

Azonban megélve már nem az. A tanfolyamot azért találtam ki, mert itt a két menüsoron keresztül rá tudunk érezni az ízek gazdagságára, és meg tudjuk tapasztalni, hogy van élet a bécsi szeleten és a rántot sajton túl is. 

Ez az étrend a teljes értékű konyhának az a változata, ahol egészségügyi okoból teszünk megszorításokat. Az ezáltal nyert testi jól-lét elég motiváció arra, hogy átalakítsuk bevett szokásainkat és a legkonzervatívabb érzékszervünket, a gyomrunkat. 

 

 

A workshopról írták: 

 

"...Aztán főztünk, és főztünk és főztünk :) Két teljes menüsort készítettünk, egyik étel finomabb lett, mint a másik. Nem tagadom, hogy eggyel, kettővel szemben ellenérzésem volt, már amikor a receptet megláttam, és ez nem csökkent, amikor az elkészült ételt megláttam, de a kóstolás után gyökeresen megváltozott a véleményem! Minden friss, helyben őrölt gabonából és bio termékekből készült, a konyhában gyönyörű rend és tisztaság honolt. Nagyon örülök, hogy elmentem, sokat tanultam és igyekszem beépíteni a mindennapokba." 

 

Kulcsár Judit

 

 

 

 

 

9.00–13.00 óráig
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
dr. Benda Judit
24 500 Ft
hely
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények