Eschenfelder pelyhesítő - fémtölcsérrel


Eschenfelder pelyhesítő - fémtölcsérrel

Az Eschenfelder pelyhesítők a legrégebbi, és formailag legkiforrottabb pelyhesítők közé tartoznak. A vevők igényeihez igazodva több variációjuk is létezik – a tölcsér anyaga lehet fém (alumínium) vagy fa, és a rögzítés módja a szokásos konyhapulthoz történő rögzítésen kívül lehet falra rögzítés is. Ez a megoldás különösen praktikus ott, ahol a konyhában nincs megfelelő felület a pelyhesítő rögzítésére. (3–4 cm széles, szabad pult- vagy asztallap szél).

A gabonát rozsdamentes acélhengerek préselik össze, amelyek távolsága állítható. A pelyhesítő szépen kidolgozott fa szerkezete bükkfából készült, amely felületét ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó lenolaj kencével kezelték. A fa tanúsított, fenntartható, felelős erdőgazdálkodásból (FSC) származik.

A tölcsér nem levehető. A hajtókar hossza 20 cm.

A pelyhesítő valamennyi gabonafélét megőrli a kukoricán kívül. Olajos magvak és fűszerek is őrölhetők a készülékkel. Az olajos magvakat megroppantja a pelyhesítő, liszt készítésére nem alkalmas, mivel liszt készítéséhez először az olajat kellene kipréselni a magokból.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!