Mockmill Pro 200

-6%
Raktárkészlet: VAN
Mockmill Pro 200
Mockmill Pro 200
Mockmill Pro 200
Mockmill Pro 200

A egyik legújabb házi malom a kínálatunkban a Mockmill pro 200-as. Ez a malom a nagy méretű házi malmok közül a technikailag legjobb malmunk.  

 

A Mockmill pro 200 különlegessége, hogy "órákon át tud működni anélkül hogy a motor vagy a kövek túlmelegednének", ami a különleges motornak, és a különleges köveknek köszönhető.

Így azután, ha úgy alakul, el tudjuk látni az egész rokonságot és a baráti kört is friss liszttel. De ha van egy kis éttermünk, esetleg cukrászdánk, az ott szükséges liszt elkészítésére is kiválóan alkalmas a malom, amely nevében a pro szócska annyit jelent mint: professzionális.

Eddigi használói így összegezték tapasztalataikat a Mockmill pro 200-ról: "igazi öröm vele dolgozni, mert rettentő könnyű a használata, meglepően halk, különösen finom lisztet készít, és órákon át tud működni."

És mindezeken túl rendkívül szép is.

 

fa
38
130
20
korund-kerámia
90
600
12
309 800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

290 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A használat

A liszt finomsága azaz szemcsemérete rendkívül egyszerűen, a tölcsér eltekerésével, fokozatok nélkül állítható a nagyon finomtól a nagyon durváig. Így azután mindegy, hogy sütemény, kenyér, pizza, vagy lángos, a malommal mindig a megfelelő finomságú lisztet tudjuk elkészíteni az éppen aktuális gabonából. A tölcsér alján található skála segít minket a finomság beállításában.

Lisztünk finomliszt hányada 92%-os, ami annyit jelent, hogy a liszt 92%-ának 0.315 mm-nél kisebb az átmérője. Természetesen teljes őrlésű lisztről beszélünk, a finom szó itt a szemcseméretre vonatkozik.

Miért speciális?

A Mockmill pro komoly fejlesztő munka eredményeként jött létre. Wolfgang Mock, aki negyven éve foglalkozik malomépítéssel és fejlesztéssel, a Hawos, Fidibus és a Mockmill malmok kifejlesztője. Wolfgang Mock 1991 óta dolgozik együtt Thomas Mohr malomfejlesztő mérnökkel, aki – véleménye szerint –, jó eséllyel a legjobb malomfejlesztő mérnök Európában. Ennél a készüléknél az volt a cél , hogy elérjék a folyamatos üzemmódot. Ezért a köveket és a motort is át kellett alakítaniuk. A kövek speciális korund-kerámia, önmagukat élező malomkövek, amelyeknek a fejlesztés során megnövelték őrlőfelületét, és a korund–kerámia keveréket is optimalizálták.

A motor pedig valódi ipari motor, amely csak megy, és megy, és megy...

A malomház

A malomház nyírfából készült nyárfa belső résszel, a tölcsér, a kifolyó és a tölcsértető tömör nyírfából, a malomházat befedő lap pedig acril kőből. A malom fa részei természetes, növényi olajjal vannak kezelve, amely hozzájárul ahhoz, hogy szép és elegáns a készülék.

A garancia

A malom a nagy méretű háztartási malmok közé tartozik, mivel a motor 600 W-os, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a strapabíró motor biztonsággal üzemeltethető, és a 12 év garanciaidő bátran vállalható. Ha pedig nem a háztartásban, hanem étteremben vagy más vállalkozásban szeretnénk használni, a garancia így is két év.

A karbantartás

Ha pedig bele akarunk kukkantani a készülékbe, ehhez semmiféle szerszámra nem lesz szükségünk.

Semmi mást nem kell tennünk, mint lecsavarnunk a tölcsért. A malomkamra élelmiszerhez engedélyezett műanyaggal van bélelve. Tisztítást nem igényel, hiszen a kövek között keletkező liszt kifolyik a malomból.

Kívülről az olajozott felület minimális tisztítást igényel, elég, ha nedves ruhával letörölgetjük a rászállt lisztet.

 

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Vélemények
Paylike