Kornkraft Mia Mola kézi malom

Raktárkészlet: VAN
Kornkraft Mia Mola kézi malom

A Mia Mola (az én malmom), a Kornkraft cég új kézi malma. Gyors és szép, rendkívül igényesen elkészített készülék. Ára igen kedvező, ráadásul a 10 év garancia magáért beszél.

A malomkövek speciális alakja és a csapágyas őrlőszerkezet lényegesen megkönnyítik az őrlést. Percenként 50 gramm finomlisztet tudunk a malommal őrölni, abban az eseben, ha búzát őrlünk. Ha műzlit akarunk készíteni, 100 grammot is meg tudunk őrölni a készülékkel. A hajtókar speciális formája és a rajta található gomb, amely a forgatással együtt forog, tovább könnyíti és kényelmesebbé teszi az őrlést.

Az őrlési finomság fokozatok nélkül állítható. A valamennyi gabonafélét megőrli a kukorica kivételével. A tölcsérbe 35 dkg gabonát tudunk beleönteni.

Egy üvegtállal és két feszitőcsavarral szállítjuk.

A Kornkraft cég több évtizede kizárólag kézi malmok gyártásával foglalkozik. Mindent tudnak amit a kézimalom gyártásról tudni érdemes. Készülékeik kiforrottak, szépek, a konyha igazi díszei. Figyelnek a részletekre: a malomtestek hazai erdőkből származó bükkfából készülnek. Sejmes fényüket az AURO méhviasz kezelésnek köszönhetik. A malmok a saarlandi malomkészítő műhelyben készülnek.

bükkfa
32
35
4
naxos-bazalt
10
90 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Vélemények