Kombinált malom és pelyhesítő

Raktárkészlet: Rendelhető
Kombinált malom és pelyhesítő

Malom és pelyhesítő egy malomházban. Mivel az őrléshez kövek kellenek a pelyhesítéshez pedig két acélhenger, két külön szerkezet végzi az őrlést és a pelyhesítést. A két szerkezethez két külön garat van kiképezve, azonban egy hajtókar forgatja őket. Ez a helytakarékosság és az ár szempontjából is kíváló megoldás, ráadásul a készülék szép és masszív. Hátránya azonban, hogy miközben őrlünk, forog a pelyhesítő is, a pelyhesítés közben pedig forgatjuk a malmot is. Ezáltal mind a két művelet kicsit nehezebb lesz.

Valamennyi gabonafélét és száraz magvat megőrli kivéve a kukoricát. Az őrlemény finomsága a finomliszttől a durva töretig szabályozható a gép elején lévő háromszögletű marokanya segítségével. Egy óra alatt körülbelül 1 kg lisztet és 2 kg pelyhet tudunk készíteni.
A malomtest tömör bükkfából készül, amely natúr lenolajjal van kezelve.

Ha a malom élettartamát növelni akarjuk, akkor a hajtás felőli borítás mögött lévő három fogaskereket félévente meg kell zsíroznunk élelmiszeripai felhasználású zsírral. A malmot két feszítőcsavarral lehet az asztallaphoz vagy más munkalaphoz rögzíteni.

A Malomgyártó cég egyik legrégebbi terméke. A malom alkatrészei és faanyagai is kizárólag Magyarországról származnak.
A malom 99%-ban műanyagmentes.

bükkfa
30
50
korund-kerámia
2
126 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
Rendelhető
Vélemények