Molere kézi malom - bükk multiplex

Raktárkészlet: VAN
Molere kézi malom - bükk multiplex

A Molere kézi malom a Hawos cég tömör bükkfából készült malma.

Az őrlést korund–kerámia őrlőkövek végzik, amelyek valamennyi gabonafajtát megőrlik. A Molere őrlőkövei fokozatok nélkül állíthatók, így finom szemcsés lisztet és durvára őrölt darát egyaránt tudunk készíteni.

A korund–kerámia malomkövek önmagukat élezik, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy felületük mindig érdes marad. A természetes kövek, mint például a gránit kő, felszíne egy idő után tükörsimává válik. Ezért annak idején a molnár egyúttal kőfaragó is volt, mert a köveket után kellett faragnia. A ma használatban lévő korund köveket hosszú évekig tudjuk használni mindennemű karbantartás nélkül.

A malomkövekről részletesen itt írunk.

A malmot őrlés előtt mindenképpen rögzíteni kell egy stabil felülethez, asztallapra vagy a konyhapult szélére, amely legfeljebb 5 cm vastagságú lehet. A malomhoz tartozik egy üvegtálka, amely kényelmesen elfér a kifolyó alatt.

Az őrlési teljesítmény egyrészt a mi erőnktől függ, másrészt a gabona fajtájától, ami meghatározza a gabona keménységét.bükk multiplex
41
185
3
korund-kerámia
125
10
100 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Molere kifejlesztésekor a Hawos malomgyártó cég mérnöke, Steffen Reuther számára az jelentette a kihívást, hogy az energiát fogyasztó elektromos malmoktól miként tud elmozdulni az egyszerűbb, kézi malmok felé.

Az eredmény, a Molere, praktikus malom lett, mindennapi konyhai használatra. A korund-kerámiából készült malomkövek robusztusak, és kiváló őrlési eredményt biztosítanak.

A levehető tölcsér téglalap alakú, amely erős bükkfa kockákon ül. Mögötte rejtőzik a malomkő.

A liszt finomságát két szárnyas anyával lehet beállítani. A hajtókar ergonomikusan formázott és könnyen forgatható. Két asztali rögzítő biztosítja, hogy a kézi malom szilárdan álljon.

 

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Vélemények