Fermentáló workshop - 2025. május 24.

Fermentáló workshop - 2025. május  24.

A fermentálás vagy savanyítás a legrégebbi tartósítási eljárások egyike. A folyamat rendkívül egyszerű: fogjuk a savanyítani kívánt zöldséget vagy bármi mást, belegyömöszöljük egy üvegbe, kicsit fűszerezzük, sós vizet öntünk rá, és a többit a környezetünk savanyító baktériumaira bízzuk.

Ha kicsit részletesebben is érdekel a folyamat, várlak szeretettel a fermentáló workshopon.

 

Bemutatkozom

Eredetileg gyógyszerész vagyok, azonban már a gyógyszerészkaron elkezdtek érdekelni a gyógyítás alternatív lehetőségei, mivel szembeötlőek voltak az orvostudmány illetve a gyógyszerészet határai, és előnyei mellett a hátrányai.


Németországban találkoztam azzal a szemlélettel, amely a gyógyítás mellett az egészségmegőrzésre helyezte a hangsúlyt. Mert mint kiderült, megelőzni sokkal könnyebb, mint a már meglévő bajt meggyógyítani.
És bár Aldous Huxley szerint "A modern orvostudomány olyan hatalmas fejlődésen ment keresztül, hogy ma már gyakorlatilag egyetlen egészséges ember sincs.", a cél mégis az, hogy egészségesek maradjunk.


A holisztikus szemléletű, dr. M. O. Bruker által vezetett intézetben elvégeztem az egészségmegőrzési-tanácsadó képzést, és ennek keretén belül tanultam táplálkozástudományt, majd a Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a táplálkozástudományi mesterképzést, ahol szintén fontos ismeretekre tettem szert.


Huszonöt éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, huszonöt éve tartok táplálkozási- és egészségmegőrzési-tanácsadást, tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, és táborokat felnőtteknek és gyerekeknek is. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikket, szerkesztettem rádióműsort.


A workshopokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. És mindezeken túl az ökológiai szemléletmódot is bevisszük a konyhába. A résztvevők a teljes értékű konyhával ismerkedhetnek meg, ahol igazi alapanyagokból, igazi ételeket készítünk.

 

Vélemények

 

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

 

Farkas-Turai Anna

 

 

Kedvezmények

 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

9:00–12:00 óráig
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
dr. Benda Judit
19 500 Ft
hely
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Mennyiségi kedvezmény
Vélemények
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség Kedvezmény Termék ára
1 hely vagy több kevesebb mint 2 hely - 19 500 Ft/ hely
2 hely vagy több kevesebb mint 3 hely 1 500 Ft/ hely 18 000 Ft/ hely
3 hely vagy több kevesebb mint 4 hely 2 000 Ft/ hely 17 500 Ft/ hely
4 hely vagy több   2 500 Ft/ hely 17 000 Ft/ hely
Vélemények