Kornkraft Farina kézi malom

Raktárkészlet: VAN
Kornkraft Farina kézi malom
Kornkraft Farina kézi malom
Kornkraft Farina kézi malom
Kornkraft Farina kézi malom
Kornkraft Farina kézi malom
Kornkraft Farina kézi malom

A Farina kézi malom a Kornkraft cég malma, kiváló őrlő szerkezet, igényesen megmunkált malomház, kedvező ár-érték arány jellemzi. Ideális gyermekintézmények, óvodák, iskolák számára.

Valamennyi gabonafélét, a gluténtartalmú és a gluténmentes gabonákat egyaránt megőrli. Kivétel a kukorica, amely méreténél fogva nem tud befolyni a garatba, illetve a pattogatni való kukorica, amely nagy keménysége miatt nem őrölhető. A malom őrlési finomsága állítható, a nagyon finom és a nagyon durva között fokozatok nélkül tudjuk szabályozni a liszt szemcseméretét.

A Farinában naxos-bazalt kő végzi az őrlést. Ezek a kövek rendkívül nagy élettartamú kövek, amelyeket nem kell utánélezni, a kövek önmagukat élezik. Az őrlés teljesítménye tőlünk függ, 3,5 és 9 dkg között változik percenként, attól függően, hogy mennyire finomra őrlünk, és milyen erőben vagyunk.

A malomkövekről részletesen itt írunk.

Az őrlőszerkezet golyóscsapágyakkal működik, ezért könnyű a használata, ápolást nem igényel. A malomtest selyemfényét az Auro méhviasz-kezeléstől kapja. A tekerőkar polírozott nemesfém. Az asztallapot parafalap védi, és ezáltal őrlés közben nem csúszik el a malom. Az asztallaphoz vagy konyhapulthoz feszítőcsavar segítségével tudjuk a készüléket rögzíteni.

A Farina a Kornkraft cég gyártmánya. A Kornkraft malomgyártó cég kizárólag kézi malmokat gyárt. Ennek köszönhetően malmaik technikailag, és kivitelükben is kiválóak. Rendkívül igényesen elkészített készülékek, amelyek a legapróbb részletekig át vannak gondolva.

 

Valamennyi gabonánk itt találhatók. Gluténmentes gabonáink pedig elkülönítve itt.

 

 

 vörösfenyő, bio viasszal kezelve
34
45
3,5
naxos-bazalt
10
90 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Vélemények
Paylike