Cserélhető őrlőkamra-betét

Raktárkészlet: Rendelhető
Cserélhető őrlőkamra-betét
A KoMo-cég fejlesztése a cserélhető őrlőkamra-betét. Segítségével egy családon belül tudják ugyanazt a malmot használni a lisztérzékeny és a lisztre nem érzékeny családtagok. A kamrabetét úgy lett kialakítva, hogy a kő és a kő körüli őrlőkamra teljes egészében kicserélhető. A művelet egyszerű, és nem igényel semmilyen szakértelmet.

A KoMo cég cserélhető őrlőkamra-betétje egyedülálló fejlesztés. Egyetlen más háztartási malomban sem cserélhető ily módon a teljes őrlőkamra és a kövek. A találmány arra ad lehetőséget, hogy a család egyik fele kizárólag gluténmentes gabonát, azaz kölest, kukoricát, hajdinát és rizset őröljön, míg a másik fele gluténtartalmúakat, azaz búzát, rozst, tönkölyt, zabot, durumot és árpát. Nincs szükség két malomra, csak egy cserélhető őrlőkamra-betétre, ami pénzügyileg és helyigényében is lényegesen kedvezőbb megoldás.

Az őrlőkamra szilikonnal van kibélelve. A csere során ki kell cserélni a forgókövet és az állókövet, valamint a szilikon betétet. A két szilikon betét különböző színű, hogy az összecserélés lehetőségét elkerüljük.

A betét csak az újonnan vásárolt KoMo malmoknál alkalmazható, ahol az őrlőkamra szilikonból készült. A betét puhasága ad útmutató arra vonatkozóan, hogy az új, puha, szilikonbetétet tartalmazza-e a malmunk, vagy még a régi, keményebb műanyagbetétet.

A készletben található egy szilikonbetét, az alsó és a felső kő, egy imbuszkulcs és egy kefe.

Figyelem! A csavar, amellyel a forgó kő rögzítve van balmenetes, ezért az óramutató járásával megegyező irányban kell elforgatni, ha meg akarja lazítani az ember.

A betétből 3 méret létezik a motor teljesítményéhez igazodva:

250-es: Fidibus 21, Magic, Fidifloc 21

360-as: Fidibus Medium, Fidibus Classic, PK1, Fidifloc Medium, Duett 100

600-as: Fidibus XL, Duett 200
20 000 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
Rendelhető
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!