Arabella (hárs)

Raktárkészlet: Rendelhető
Arabella (hárs)

Az Arabella az egyetlen magyar, elektromos háztartási malom a kínálatunkban. Harmonikus, gömbölyded formája miatt az egyik legszebb malmunk. Két változata létezik: bükk és hárs. Valamennyi gabonafélét megőrli, valamint csicseriborsót és egyéb száraz magvakat is.

A malom teljesítménye megegyezik a kisebb méretű házi malmokéval. Az őrlemény finomsága fokozat nélkül állítható az oldalán található gomb lenyomásával és a tölcsér elfordításával.

 

Az őrlést nagy élettartamú malomkövek végzik, amelyek kerámia kötéses korundszemcséket tartalmaznak. A kövek élettartama évtizedekben mérhető, kopásuk szemmel alig látható, mindössze azon vehető észre, hogy az állítójel egyre odébb tolódik.

 

Az Arabella valamennyi gabonafélét megőrli, így a rozst, búzát, durumbúzát, tönkölybúzát, árpát, valamint a gluténmentes magvakat is mint a kukoricát, kölest, rizst, hajdinát. Alkalmas bármilyen száraz mag megőrlésére, amelynek alacsony az olajtartalma, ilyen például a csicseriborsó és a sárgaborsó. A zabot, magas olajtartalma miatt, csak durvára tudjuk a malommal őrölni. 

 

A fa malomház lenolajjal van kezelve. Szép, igényesen elkészített, tartós készülék. A konyhánk dísze lesz.

Malomtest:
hársfa
Magasság (cm):
31
Csészeűrtartalom (dkg):
50
Teljesítmény (dkg/perc):
10
Malomkő anyaga:
korund-kerámia
Malomkő mérete (mm):
90
Motor (W):
200
Jótállás (év):
5
149 500 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Vélemények
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Paylike