Fogyasztása ellenjavallt

-20%
Stock: In stock
Fogyasztása ellenjavallt

Hogyan betegit meg az ipar egészséges táplálékokkal

Az egészséges táplálkozás veszélyeztetheti az egészséget – amennyiben hiszünk a reklámoknak. A szupermarketek agyonmagasztalt termékei megbetegíthetnek, de még az életünket is megrövidíthetik. Orvosok, sőt hatóságok intenek óva az egészségesnek mondott élelmiszerektől – ám a hirdetések és tévéreklámok, az ipar milliós költségvetése ellenében nem tudják felemelni a szavukat. A túlzott vitaminfogyasztás idő előtti halálhoz vezethet.

A szív védelmével kecsegtető margarin szívpanaszokat okozhat. A zsírszegény joghurtok pedig hízásra hajlamosíthatnak, továbbá károsan befolyásolhatják a pszichét és a termékenységet. A biztosítók már tartanak a következményektől, növekvő egészségügyi költségekkel és termékfelelősségi ügyekkel számolnak, és az állítólagosan egészséges termékeket fentről új kockázati tényezőként sorolják be.

Hans-Ulrich Grimm bemutatja, hogyan teszik kockára egészségünket az élelmiszeripar üzleti stratégiái. Kinyomozta, hogyan működnek együtt az állami intézmények és a konszernek laboratóriumainak tudósai, a tudatosan táplálkozó fogyasztók kárára.

author:
Hans–Ulrich Grimm
pages:
253
size (mm):
210 X 134
Publisher:
kétezeregy kiadó
3 450 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 760 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Quantity discount
Opinions
Quantity discount
QuantityDiscountProduct price
1 db more than less than 5 db 0 Ft/db 2 760 Ft/db
5 db more than less than 10 db 345 Ft/db 2 415 Ft/db
10 db more than   690 Ft/db 2 070 Ft/db
Opinions
Be the first to review this product!
paylike_hu