Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.

Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.
Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.
Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.
Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.
Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.
Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.
Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.
Vegán reggeli teljes értékűen workshop – 2025. január 18.

Vegán reggeli teljes értékűen workshop

 

Mi legyen a reggeli, ha elegünk van a felvágottakból–sajtokból–dobozos–édes cuccokból?

 

Mit tegyünk reggelenként az asztalra, és főleg mit adjunk a gyerekeknek reggelire?


A workshop alatt sütünk zsemléket, chroissant, készítünk édes és sós kencéket, frisit és hogy egy kis romantikát is belevigyünk a reggelibe, tündérreggelit.
Igazi reggeli, igazi alapanyagokból. Teljes értékű konyha, bioalapanyagokkal.


Közben átbeszéljük, hogy miért jobb a vegán konyha, hogy egyáltalán jobb-e a vegán konyha mint a szokásos konyhánk, és mikor nem jobb a vegán konyha.

 

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, azonban már a gyógyszerészkaron elkezdtek érdekelni a gyógyítás alternatív lehetőségei, mivel szembeötlőek voltak az orvostudmány illetve a gyógyszerészet határai, és előnyei mellett a hátrányai.


Németországban találkoztam azzal a szemlélettel, amely a gyógyítás mellett az egészségmegőrzésre helyezte a hangsúlyt. Mert mint kiderült, megelőzni sokkal könnyebb, mint a már meglévő bajt meggyógyítani.
És bár Aldous Huxley szerint "A modern orvostudomány olyan hatalmas fejlődésen ment keresztül, hogy ma már gyakorlatilag egyetlen egészséges ember sincs.", a cél mégis az, hogy egészségesek maradjunk.


A holisztikus szemléletű, dr. M. O. Bruker által vezetett intézetben elvégeztem az egészségmegőrzési-tanácsadó képzést, és ennek keretén belül tanultam táplálkozástudományt, majd a Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a táplálkozástudományi mesterképzést, ahol szintén fontos ismeretekre tettem szert.


Huszonöt éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, huszonöt éve tartok táplálkozási- és egészségmegőrzési-tanácsadást, tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, és táborokat felnőtteknek és gyerekeknek is. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikket, szerkesztettem rádióműsort.


A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl az ökológiai szemléletmódot is bevisszük a konyhába. A teljes értékű konyhával ismerkedhetnek meg a résztvevők, ahol igazi alapanyagokból, igazi ételeket készítünk.

 

 

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

9.00–13.00 óráig
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
dr. Benda Judit
24 500 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Quantity discount
Opinions
Quantity discount
Mennyiség Discount Product price
1 db more than less than 2 db - 24 500 Ft/db
2 db more than less than 3 db 1 500 Ft/db 23 000 Ft/db
3 db more than less than 4 db 2 000 Ft/db 22 500 Ft/db
4 db more than   2 500 Ft/db 22 000 Ft/db
Opinions