Workshop gluténmentesen: kenyerek, zsemlék és egyéb finomságok saját magunk által összeállított gabonakeverékekből, teljes értékűen. Igazi ételek igazi alapanyagokból, gluténmentesen.
Amit a délelőtt folyamán készítünk: teljes értékű kenyér, zsemlék, kencék a kenyerekhez, saláták, gluténmentes muffin, és rántott zöldség, természetesen, gluténmentesen.
Beszélgetünk a gluténmentes konyha kihívásairól, a gabonákról és tulajdonságaikról, és a teljes értékű konyháról.
Ajánlom mindenkinek, aki a kész kenyérkeverékek helyett igazi, finom, kenyeret szeretne enni ismét.
Alapanyagaink szinte kizárólag ellenőrzött biogazdálkodából származnak. Az évszakhoz igazodó alapanyagokat használunk, és ennek megfelelően az évszakhoz igazodó ételeket készítünk. Receptjeink különböznek télen és nyáron, ősszel és tavasszal.
Szeretném felhívni a jelentkezők figyelmét arra, hogy a konyha nem gluténmentes, ezért az itt készült kenyerek és más ételek glutént nyomokban tartalmazhatnak.
Bemutatkozom
Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz.
Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort, vettem részt tv műsorokban.
A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.
Résztvevők írták:
"Körülbelül két évvel ezelőtt voltam Judit gluténmentes workshopján. Több ételt is készítettünk amit utána közösen elfogyasztottunk. A légkör oldott volt, vidám, közvetlen!
Engem leginkább a kenyér sütés érdekelt, hogy végre jó minőségű gluténmentes kenyeret ehessek! Nekem a nagy családom miatt az is fontos szempont volt, hogy viszonylag gyors, egyszerűen elkészíthető legyen! Judit kenyere abszolút hozta amit vártam!"
Nagy Judit, négy gyermekes anyuka
"A legjobb gluténmentes kenyér amit eddig ettem"
Virág, három gyermekes anyuka
Kedvezmények:
Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.