Teljes értékű konyha gluténmentesen workshop, 2024. július 6.

Lagerbestand: Vorhanden
Teljes értékű konyha gluténmentesen workshop, 2024. július 6.
Teljes értékű konyha gluténmentesen workshop, 2024. július 6.
Teljes értékű konyha gluténmentesen workshop, 2024. július 6.
Teljes értékű konyha gluténmentesen workshop, 2024. július 6.

A "Teljes értékű konyha – gluténmentesen" workshop segítséget nyújt a gluténmentes konyha kivitelezésében, potosabban az egészséges kivitelezésében. 

A tanfolyam célja olyan alapismeretek nyújtása, amelyek segítségével a gluténmentesen étkező magabiztosabban tud mozogni a konyhában és az alapvető ételeket könnyen el tudja készíteni.

 

A workshop alatt átbeszéljük, hogy mi gluténmentes és mi nem, milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan tudjuk a gluténtartalmú gabonákat helyettesíteni a hétköznapokban.

Kitérünk arra, hogy a kovászolás során gluténmentessé válik-e a kenyér. Megvizsgáljuk, az úgy nevezett "ősi" gabonák mit tudnak hozzáadni a gluténmentes táplálkozáshoz.

 

A workshop során készítünk teljes őrlésű, frissen őrölt, gluténmentes lisztekből kenyeret. Ezek a gluténmentes kenyerek egészséges változatai a kereskedelemben kapható, előre összekevert lisztkeverékeknek. 

Mivel a gyógyulás feltétele a gluténmentességen kívül a táplálék értéke, ezért a teljes értékű, gluténmentes konyhának lehet csak valódi gyógyító ereje.

A workshopon a gluténmentes kenyéren kívül készítünk kencéket a kenyerekhez, salátákat, főtt ételt és gluténmentes finomságot is.

 

Alapanyagaink szinte kizárólag ellenőrzött biogazdálkodából származnak. Az évszakhoz igazodó alapanyagokat használunk, és ennek megfelelően az évszakhoz igazodó ételeket készítünk. Ezért a receptjeink különböznek télen és nyáron, ősszel és tavasszal.

A menüsort úgy állítom össze, hogy a workshop végén egy teljes értékű ebéddel tujduk zárni a napot. 

 

Szeretném felhívni a jelentkezők figyelmét arra, hogy a konyha nem gluténmentes, ezért az itt készült kenyerek és más ételek glutént nyomokban tartalmazhatnak.

 

Bemutatkozom

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort, vettem részt tv műsorokban.

A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.

Rólam írtátok:

Körülbelül két évvel ezelőtt voltam Judit gluténmentes workshopján. Több ételt is készítettünk amit utána közösen elfogyasztottunk. A légkör oldott volt, vidám, közvetlen!
Engem leginkább a kenyér sütés érdekelt, hogy végre jó minőségű gluténmentes kenyeret ehessek! Nekem a nagy családom miatt az is fontos szempont volt, hogy viszonylag
gyors, egyszerűen elkészíthető legyen! Judit kenyere abszolút hozta amit vártam!

 

Nagy Judit, négy gyermekes anyuka


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

14.00–19.00 óráig
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
dr. Benda Judit
24 500 Ft
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Mengenrabatt
Daten
Bewertungen
Mengenrabatt
Mennyiség Rabatt Artikelpreis
1 hely oder mehr weniger als 2 hely - 24 500 Ft/ hely
2 hely oder mehr weniger als 3 hely 1 500 Ft/ hely 23 000 Ft/ hely
3 hely oder mehr weniger als 4 hely 2 000 Ft/ hely 22 500 Ft/ hely
4 hely oder mehr   2 500 Ft/ hely 22 000 Ft/ hely
Daten
Lagerbestand
Vorhanden
Bewertungen