Téné nasi-workshop – 2024. június 29.

Lagerbestand: Vorhanden
Téné nasi-workshop – 2024. június 29.

A "téné" annyit jelent mint teljes értékű növényi konyha. A téné nasi workshop abban különbözik a "normál" nasi workshoptól, hogy egyáltalán nem használunk állati eredetű élelmiszereket a nasikészítéshez.

 

Illetve egy kivételt teszek: mézzel édesítünk, mivel a gyümölcsökön kívül az édesítésre használt szerek nem férnek bele a teljes értékű konyhába.

 

Készítünk édes és sós nasikat teljes őrlésű lisztből, bioalapanyagokból, amelyek természetesen egyszerűek és finomak.

 

És eközben elbeszélgetünk arról, hogy a téné mennyira csak egy divat, mennyire csak egy a tucatnyi hirtelen felbukkant étrend közül, és mennyire van itt a helye a 21. században az egészségmegőrzésben és az ökológikus konyhában.

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.

 


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

9.00–13.00 óráig
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
dr. Benda Judit
24 500 Ft
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Mengenrabatt
Daten
Bewertungen
Mengenrabatt
Mennyiség Rabatt Artikelpreis
1 hely oder mehr weniger als 2 hely - 24 500 Ft/ hely
2 hely oder mehr weniger als 3 hely 1 500 Ft/ hely 23 000 Ft/ hely
3 hely oder mehr weniger als 4 hely 2 000 Ft/ hely 22 500 Ft/ hely
4 hely oder mehr   2 500 Ft/ hely 22 000 Ft/ hely
Daten
Lagerbestand
Vorhanden
Bewertungen