Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop – 2026. január 17.

Bestand: VORRÄTIG
Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop  – 2026. január 17.
Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop  – 2026. január 17.
Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop  – 2026. január 17.
Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop  – 2026. január 17.
Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop  – 2026. január 17.
Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop  – 2026. január 17.
Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop  – 2026. január 17.
Gyors kenyerek teljes értékűen – workshop  – 2026. január 17.
Ezt a gyors kenyeret ajánlom minden kezdő kenyérsütőnek: egyszerű, finom, gyors, igazi sikerélmény.

Ha szeretnél

– egyszerű és finom teljes értékű kenyereket enni
– egyszerű és finom és teljes értékű zsemléket enni
– ha szeretnél finom kencéket a kenyerekhez és a zsemlékhez

viszont nem szeretnéd

– az életedet a konyhában tölteni, és szeretnéd mindezt beilleszteni a hétköznapjaidba,
akkor várlak szeretettel a Gyors kenyerek és szemlék kenyérsütő workshopon. 

Milyen kenyereket sütünk ezen a workshopon?

Teljes őrlésű kenyereket, amelyekhez őszi búzát, tönkölybúzát és alakort használunk. A gabonákat saját malmunkkal őröljük meg, így megtapasztalhatod a frissen őrölt liszt ízét és állagát.
A kenyerekhez élesztőt használunk, mivel az élesztő gyors, a kovász viszont lassú.

Felmerül a kérdés, hogy egészségesebb-e a kovászos kenyér mint az élesztős kenyér?

A kérdést inkább úgy kéne feltenni, hogy melyik egészségesebb: a kovászos, finomított lisztből készült kenyér vagy az élesztős, teljes őrlésű lisztből készült kenyér.
A különbség a teljes őrlésű liszt és a finomított liszt között nagyobb mint a kovászos kenyér és az élesztős kenyér között.
Ha fontossági sorrendet szeretnénk felállítani a kenyér minőségét meghatározó dolgok között, akkor első helyen kellene, hogy álljon, hogy a kenyerünk teljes őrlésű, bio, és adalékoktól mentes legyen, és csak ezután következik, hogy mivel kelesztem meg a kenyeret.
A gyors kenyerek finomak, egyszerűen elkészíthetők, jól beleilleszthetők a mindennapokba. 
Amit még a workshop készítünk: kencéket és saláták, hogy a kenyereinket élvezettel tudjuk megkóstolni. A tanfolyam végén pedig teljes értékű megkóstoljuk a kenyereinket. Az elkészített kenyereket azután mindenki haza tudja vinni.

 

Csaknem minden alapanyagunk ellenőrzött biogazdálkodásban származik, ami különösen a gabonáknál fontos.

Bemutatkozom

Több mint huszonöt éve otthon sütjük a kenyerünket. Elsősorban azért, mert az a minőség, amit fontosnak tartunk, szinte egyetlen pékségben sem kapható: bio, teljes őrlésű, adalékoktól mentes, finom kenyér.

 

Húsz éve tanítom a kenyérsütésnek gyakorlatilag minden formáját – kovászos kenyerek, élesztős kenyerek, gluténmentes kenyerek készítését egyaránt.

 

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába.

A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat is tartok.

 

Rólam írtátok

"Még egyszer szeretném megköszönni Neked azt a felejthetetlen napot, ahol ilyen szép, egészséges és finom kenyeret tanultam sütni.

Nagyon ízlett a családomnak."

Zicska Judit

 

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

Farkas-Turai Anna

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

Kovács Andi

 

Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

09:00–13:00 óráig
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
dr. Benda Judit
28 500 Ft
Zu Favoriten hinzufügen
Drucken
Vergleichen
Mengenrabatt
Daten
Bewertungen
Mengenrabatt
Menge Rabatt Produktpreis
1 hely oder mehr weniger als 2 hely - 28 500 Ft/ hely
2 hely oder mehr weniger als 3 hely 1 500 Ft/ hely 27 000 Ft/ hely
3 hely oder mehr weniger als 4 hely 2 000 Ft/ hely 26 500 Ft/ hely
4 hely oder mehr   2 500 Ft/ hely 26 000 Ft/ hely
Daten
Bestand
VORRÄTIG
Bewertungen