Mockmill Pro 200

Lagerbestand: Vorhanden
Mockmill Pro 200
Mockmill Pro 200
Mockmill Pro 200
Mockmill Pro 200

Eine der neuesten Getreidemühlen in unserem Sortiment ist die Mockmill Pro 200. Diese Mühle ist unsere technisch fortschrittlichste Mühle unter den großen Haushaltsmühlen.  

Das Besondere an der Mockmill pro 200 ist, dass sie "stundenlang laufen kann, ohne dass der Motor oder die Steine überhitzen", was auf den speziellen Motor und die speziellen Steine zurückzuführen ist.
Auf diese Weise können wir die ganze Familie und Freunde mit frischem Mehl versorgen. Aber wenn Sie ein kleines Restaurant oder sogar eine Konditorei haben, ist die Mühle, deren Name "Profi" bedeutet, auch ideal für die Herstellung des benötigten Mehls.
Die bisherigen Anwender fassen ihre Erfahrungen mit der Mockmill pro 200 wie folgt zusammen: "Es ist ein echtes Vergnügen, mit ihr zu arbeiten, weil sie so einfach zu bedienen ist, erstaunlich leise ist, besonders feines Mehl produziert und stundenlang laufen kann."
Und obendrein ist es auch noch extrem schön.

Gehäuse:
Holz
Höhe (cm):
38
Trichterfüllmenge (dkg - 1 dkg = 10 g):
130
Mahlleistung (dkg/min. - 1 dkg = 10 g):
20
Mahlwerk:
Korundkeramik
Mahlstein Durchmesser (mm):
90
Motorleistung (W):
600
Garantie (Jahr):
12
299 800 Ft
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Beschreibung
Ähnliche Artikel
Bewertungen
Beschreibung

A használat

A liszt finomsága azaz szemcsemérete rendkívül egyszerűen, a tölcsér eltekerésével, fokozatok nélkül állítható a nagyon finomtól a nagyon durváig. Így azután mindegy, hogy sütemény, kenyér, pizza, vagy lángos, a malommal mindig a megfelelő finomságú lisztet tudjuk elkészíteni az éppen aktuális gabonából. A tölcsér alján található skála segít minket a finomság beállításában.

Lisztünk finomliszt hányada 92%-os, ami annyit jelent, hogy a liszt 92%-ának 0.315 mm-nél kisebb az átmérője. Természetesen teljes őrlésű lisztről beszélünk, a finom szó itt a szemcseméretre vonatkozik.

Miért speciális?

A Mockmill LINO komoly fejlesztő munka eredményeként jött létre. Wolfgang Mock, aki negyven éve foglalkozik malomépítéssel és fejlesztéssel, a Hawos, Fidibus és a Mockmill malmok kifejlesztője. Wolfgang Mock 1991 óta dolgozik együtt Thomas Mohr malomfejlesztő mérnökkel, aki – véleménye szerint –, jó eséllyel a legjobb malomfejlesztő mérnök Európában. A Mockmill fejlesztése során megnövelték őrlőfelületét, és a korund–kerámia keveréket is optimalizálták.

A malomház

A malomház nyírfából készült nyárfa belső résszel, a tölcsér, a kifolyó és a tölcsértető tömör nyírfából, a malomházat befedő lap pedig acrilkőből. A malom fa részei természetes, növényi olajjal vannak kezelve, amely hozzájárul ahhoz, hogy szép és elegáns legyen a készülék.

A garancia

A malom a nagy méretű háztartási malmok közé tartozik, mivel a motor 600 W-os, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a strapabíró motor biztonsággal üzemeltethető, és a 12 év garanciaidő bátran vállalható. Ha pedig nem a háztartásban, hanem étteremben vagy más vállalkozásban szeretnénk használni, a garancia így is két év.

A karbantartás

Ha pedig bele akarunk kukkantani a készülékbe, ehhez semmiféle szerszámra nem lesz szükségünk.

Semmi mást nem kell tennünk, mint lecsavarnunk a tölcsért. A malomkamra élelmiszerhez engedélyezett műanyaggal van bélelve. Tisztítást nem igényel, hiszen a kövek között keletkező liszt kifolyik a malomból.

Kívülről az olajozott felület minimális tisztítást igényel, elég, ha nedves ruhával letörölgetjük a rászállt lisztet.

 

A Mockmill LINO 200-as készülék kistestvére a Mockmill LINO 100, amelyben a motor egy számmmal kisebb.

Ähnliche Artikel
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!