és a "The Secret Diagram" poszter

Mathias Bröckers könyve a szeptember 11-i eseméyenk kapcsán az elmúlt évszázad politikai eseményeinek a hátterét kutatja.

"Ebben a könyvben nem akarom elhitetni Önnel a saját összeesküvés-elméletemet. – írja a bevezetőben . – Nem ígérek egyszerű megoldásokat, sem tökéletesen illő fedőt az ellentmondások gőzőlgő fazekaira, sem értelmes magyarázatot az értelmetlenségek tengerére. Egy dolgot érhetek el: hogy a könyv elolvasása után már nem fog annyira ízleni Önnek az a propaganda-menü, amelyet Brainwashington D. C. szakácsai és média-pincérei feltálalnak az információs csatornákon, és ezért talán Ön is elkezd kérdéseket feltenni, és saját maga keresi a lehetséges válaszokat"

Bröckers könyve semmiképpen sem könnyű olvasmány, hiszen a bőrünkről van szó. De mert hogy az egész annyira tragikus, hogy már csak nevetni lehet rajta, a könyv jó humorral, szórakoztatóan írja le az őrült összeesküvés-elméleteket és e bolond világ egyéb hajmeresztő ellentmondásait. Egy kényelmetlen bestseller – vélte a műről Der Spiegel.

Meinung schreiben
Name
E-mail
Nachricht
Bewerten
Artikelbewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!