A bába válaszol

Meinung schreiben

Természetes kísérés a várandósság, a szülés, a gyermekágy és a szoptatás idején gyógynövényekkel, homeopátiás szerekkel és illóolajokkal

"Egy barátnõmet úgy ismertem meg, hogy egyszer hazatértemkor bementem a hálószobánkba, és õ ott álldogált az ajtónak háttal a könyvespolcomat nézegetve egy, az édesanyja által kötött, réges-régi újságból vett minta alapján készült, teljesen egyedi pulóverben, amilyen addigi tudásom szerint kizárólag nekem volt az egész világon. Barna haja, alkata, a pulóver, egy szó mint száz, megzavarodtam: azt hittem, hogy én vagyok. Nem volt hétköznapi élmény.
Ez történt a könyveddel is. Olvastam a szavaimat, amelyeket a várandós pároknak tartott szakmai napokon szoktam mondani. Furcsa érzés volt. Aztán persze kiderült, hogy a barátnõm nem én vagyok. Jó néhány problémát máshogy látunk, de a fontos, alapvetõ dolgokban egyetértünk. Ezt érzem a könyveden keresztül Veled kapcsolatban is.
Régóta nyomasztott a föladat, hogy könyvet kell írnom most ettõl megmentettél, megírtad helyettem. Egyszerûen ellátom lábjegyzetekkel és kész. Köszönöm!"

Geréb Ágnes

Ingeborg Stadelmann német bába, több évtizedes bába-tapasztalatait írta le könyvében.

A könyv a kismamák várandósság alatti gyakorlati problémáival foglalkozik, majd a szülés, a gyermekágy és a szoptatás problémáira nyújt javaslatokat három fő területen: aromaterápia, fitoterápia és homeopátia.

Kézikönyv, melynek minden várandós polcán ott a helye!

 

Meinung schreiben
Name
E-mail
Nachricht
Bewerten
Artikelbewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!