Főzőtanfolyam ajándékba legalább olyan szép ajándék mintha egy tárgyat ajándékoznánk, sőt talán jobb is, hiszen az emlék nem tud elromlani vagy elkopni, és a megtanultak mindig velünk maradnak.


A főzőiskola ajándékutalványai egy évig használhatók fel.
Nincsenek időponthoz kötve, elég, ha a megajándékozott a részvétel előtt 14 nappal jelentkezik.

 

Az ajándékutalványokat lehet névre szólóan rendelni, ilyenkor a nevet is ráírjuk az utalványra.

 

Az ajándékutalványok több személy részére is szólhatnak, ilyenkor a megadott utalványból többet kell vásárolni, és a rendszer automatikusan kedvezményt ad.

 

Az ajándékutalványokat postai úton, vagy e-mail-ben is tudjuk elküldeni.

 

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
24 500 Ft
db
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

Az ajándékutalványokat postai úton, vagy e-mail-ben is el tudjuk küldeni.

 

A pillanatnyi helyzet miatt az utalványokat nem szükséges időponthoz kötötten megvásárolni, elég, ha a megajándékozott a részvétel előtti héten jelentkezik.

 

Az ajándékutalványokat lehet névre szólóan rendelni, ilyenkor a nevet is ráírjuk az utalványra.

 

Az ajándékutalványok több személy részére is szólhatnak, ilyenkor a megadott utalványból többet kell vásárolni, és a rendszer automatikusan kedvezményt ad.

 

 

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
31 500 Ft
db
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

Az ajándékutalványokat nem szükséges időponthoz kötötten megvásárolni, elég, ha a megajándékozott a részvétel előtt 14 nappal jelentkezik.

 

Az ajándékutalványokat lehet névre szólóan rendelni, ilyenkor a nevet is ráírjuk az utalványra.

 

Az ajándékutalványok több személy részére is szólhatnak, ilyenkor a megadott utalványból többet kell vásárolni, és a rendszer automatikusan kedvezményt ad.

 

Az ajándékutalványokat postai úton, vagy e-mail-ben is el tudjuk küldeni.

 

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
db
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

Ezen a tanfolyamon a gyors és finom, a mindennapjainkba is könnyen beilleszthető teljes kiőrlésű, házi kenyér elkészítésének titka lesz a témánk.

A kenyérsütő tanfolyam során készítünk teljes őrlésű lisztből készült kenyereket, zsömléket, kencéket és salátákat. Különböző gabonákkal dolgozunk – búzával, tönkölybúzával, durumbúzával és rosszal is. Kelesztéshez élesztőt használunk.  

Juditról

Húsz éve tanítom a kenyérsütésnek gyakorlatilag minden formáját – kovászos kenyerek, élesztős kenyerek, gluténmentes kenyerek készítését egyaránt.

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába.

A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat is tartok.

Vélemények

"Még egyszer szeretném megköszönni Neked azt a felejthetetlen napot, ahol ilyen szép, egészséges és finom kenyeret tanultam sütni.

Nagyon ízlett a családomnak."

Zicska Judit

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

Farkas-Turai Anna

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

Kovács Andi

 

Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
hely
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

A gluténmentes konyha a legtöbbek számára komoly kihívást jelent.

A workshop alatt átbeszéljük, hogy mi gluténmentes és mi nem, milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan tudjuk a gluténtartalmú gabonákat helyettesíteni a hétköznapokban.

Az egész napos gluténmentes konyha workshopon a kovászos, gluténmentes kenyérsütésen lesz a fő hangsúly. 

Teljes értékű, frissen őrölt lisztekkel helyettesítjük az előre összekevert kenyérkeverékeket, hiszen ezek élettani értéke nagyon gyenge. Mivel a gyógyulás feltétele a gluténmentességen kívül a táplálék teljes értéke is, ezért a teljes értékű, gluténmentes tápláléknak lehet csak valódi gyógyító ereje.

Amely finom, sőt nagyon finom, mert csak ami finom, lehet egyúttal egészséges is.

 

Szeretném felhívni a jelentkezők figyelmét arra, hogy mivel a konyha nem gluténmentes, ezért az itt készült kenyerek súlyos lisztérzékenyek, azaz cöliákiások számára, nem fogyaszthatók. Az egyéb ételek azonban természetesen igen. 

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
hely
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

A kovászos kenyérsütés reneszánszát éljük. Kovászos kenyeret sokféle technikával lehet készíteni, sokféle gabonából. Mi ezen a tanfolyamon kétféle technikával sütünk kovászos kenyereket: megsütjük a klasszikus kovászos kenyeret és sütünk egy gyorsabb változatot is, a hétköznapokra. Mindkettőnél kizárólag kovásszal dolgozunk.

 

A kenyereket többféle gabonából, teljes őrlésű lisztből sütjük, amelyekhez a liszteket saját malmainkon, helyben őröljük meg. Mindehhez biogabonát használunk, illetve egyéb bioalapanyagokat.

 

A nap alatt átbeszéljük a kovászkészítés fortélyait, a gabonák tulajdonságait, a különbséget az élesztő és a kovász között, és a kovászos kenyérsütés valamennyi pici titkát.

 
Kovászos kenyerek miatt a tanfolyam lehet, hogy egy kicsit elhúzódik, ugyanis a kovászos kenyerek kelesztéséhez szükséges időt nem lehet mindig pontosan megbecsülni. 

 

Juditról

"Húsz éve tanítom a kenyérsütésnek gyakorlatilag minden formáját – kovászos kenyerek, élesztős kenyerek, gluténmentes kenyerek készítését egyaránt.

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok."

 

Vélemények

 

"Még egyszer szeretném megköszönni Neked azt a felejthetetlen napot, ahol ilyen szép, egészséges és finom kenyeret tanultam sütni. (kép mellékelve)
Nagyon ízlett a családomnak."

 

Zicska Judit

 

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

 

Farkas-Turai Anna

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

 

Kovács Andi

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
hely
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

A nassolás is lehet egészséges, feltéve, ha az, amit nassolunk is az. A finomságok teljes őrlésű lisztből, bioalapanyagokból készülnek. Sós és édes nasik egyaránt lesznek a menüben.

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.

 


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
db
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

Ezen a tanfolyamon a gyors és finom, a mindennapjainkba is könnyen beilleszthető teljes kiőrlésű, házi kenyér elkészítésének titka lesz a témánk.

A kenyérsütő tanfolyam során készítünk teljes őrlésű lisztből készült kenyereket, zsömléket, kencéket és salátákat. Különböző gabonákkal dolgozunk – búzával, tönkölybúzával, durumbúzával és rosszal is. Kelesztéshez élesztőt használunk.  

Juditról

Húsz éve tanítom a kenyérsütésnek gyakorlatilag minden formáját – kovászos kenyerek, élesztős kenyerek, gluténmentes kenyerek készítését egyaránt.

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába.

A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat is tartok.

Vélemények

"Még egyszer szeretném megköszönni Neked azt a felejthetetlen napot, ahol ilyen szép, egészséges és finom kenyeret tanultam sütni.

Nagyon ízlett a családomnak."

Zicska Judit

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

Farkas-Turai Anna

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

Kovács Andi

 

Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
hely
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

A vegán konyha napjaink egyik egyre népszerűbb táplálkozási irányzata. Joggal, hiszen a vegán konyha válaszol leginkább napjaink ökológiai kihívására.

Mivel a vegán étrend is csak akkor egészséges, ha teljes értékű, ezért a workshop alatt a teljes értékű vegán konyhával ismerkedünk meg, és eközben nagyító alá vesszük a vegán ételeket. 

Teljes értékű bio alapanyagokból készítünk egyszerű, finom, ökológikus ételeket. 

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
db
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

A gluténmentes konyha a legtöbbek számára komoly kihívást jelent.

A workshop alatt átbeszéljük, hogy mi gluténmentes és mi nem, milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan tudjuk a gluténtartalmú gabonákat helyettesíteni a hétköznapokban.

Teljes értékű, frissen őrölt lisztekkel helyettesítjük az előre összekevert kenyérkeverékeket, mivel ezek élettani értéke nagyon gyeng. Mivel a gyógyulás feltétele a gluténmentességen kívül a táplálék teljes értéke is, ezért a teljes értékű, gluténmentes tápláléknak lehet csak valódi gyógyító ereje.

Amely finom, sőt nagyon finom, mert csak ami finom, lehet egyúttal egészséges is.

Szeretnénk felhívni a jelentkezők figyelmét arra, hogy mivel a konyha nem gluténmentes, ezért az itt készült kenyerek súlyos lisztérzékenyek, azaz cöliákiások számára, nem fogyaszthatók. Az egyéb ételek azonban természetesen igen. 

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

db
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

A kovászos kenyérsütés reneszánszát éljük. Kovászos kenyeret sokféle technikával lehet készíteni, sokféle gabonából. Mi ezen a tanfolyamon kétféle technikával sütünk kovászos kenyereket: megsütjük a klasszikus kovászos kenyeret, és sütünk egy gyorsabb változatot is, a hétköznapokra. Mindkettőnél kizárólag kovásszal dolgozunk.

 

A kenyereket többféle gabonából, teljes őrlésű lisztből sütjük, amelyekhez a liszteket saját malmainkon, helyben őröljük meg. Mindehhez biogabonát használunk, illetve egyéb bioalapanyagokat.

 

A nap alatt átbeszéljük a kovászkészítés fortélyait, a gabonák tulajdonságait, a különbséget az élesztő és a kovász között, és a kovászos kenyérsütés valamennyi pici titkát.

 
Kovászos kenyerek miatt a tanfolyam lehet, hogy egy kicsit elhúzódik, ugyanis a kovászos kenyerek kelesztéséhez szükséges időt nem lehet mindig pontosan megbecsülni. 

 

Juditról

"Húsz éve tanítom a kenyérsütésnek gyakorlatilag minden formáját – kovászos kenyerek, élesztős kenyerek, gluténmentes kenyerek készítését egyaránt.

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok."

 

Vélemények

 

"Még egyszer szeretném megköszönni Neked azt a felejthetetlen napot, ahol ilyen szép, egészséges és finom kenyeret tanultam sütni. (kép mellékelve)
Nagyon ízlett a családomnak."

 

Zicska Judit

 

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

 

Farkas-Turai Anna

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

 

Kovács Andi

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
hely
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

Napjainkban hatalmas a zűrzavar azon a téren, hogy milyen is tulajdonképpen az „egészséges” táplálék. Az a tapasztalatom, hogy ha egy táplálkozásforma vegetáriánus, vegán, vagy nyers, az még nem garancia arra, hogy egészséges is legyen.

Napjainkban hatalmas a zűrzavar azon a téren, hogy milyen is tulajdonképpen az „egészséges” táplálék. Az a tapasztalatom, hogy ha egy táplálkozásforma vegetáriánus, vegán, vagy nyers, az még nem garancia arra, hogy egészséges is legyen.

Ezért azután a fő témánk az, hogy mitől lesz egészséges egy étel.

A négy este alatt megismerkedünk a teljes értékű konyha alapjaival, beszélgetünk a különböző táplálkozásformákról, és elkészítünk több teljes menüsort, amelyek már jó alapot fognak nyújtani a teljes értékű konyha gyakorlati megvalósításához.

Készítünk reggelit, ebédet vacsorát, salátákat, fő ételeket, leveseket és természetesen nasikat is.

1. este – Reggeli, zsemlék, kencék, frisi, csírák

2. este – Ebéd, saláta, leves, gabonafasírt, falafel, köretek

3. este – Ebéd, saláta, leves, egytálétel, édes nasi

4. este – Vacsora, kenyér, kencék, saláták, sós nasi

 

 

Juditról

"Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a

Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok."

 

Vélemények

 

"Judit, engem Te vettél rá újra a rendszeres főzésre, kb 9 év után. Még anyu sem tudott. Még becsuszik rendelés, de ritkul. Köszönöm!"

Anikó

 

"Életemben a legjobb befektetés volt ez a négy nap"

 

Kókai Rózsa

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

 

Kovács Andi

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
hely
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

A kovászos kenyérsütés reneszánszát éljük. Kovászos kenyeret sokféle technikával lehet készíteni, sokféle gabonából. Mi ezen a tanfolyamon kétféle technikával sütünk kovászos kenyereket: megsütjük a klasszikus kovászos kenyeret és sütünk egy gyorsabb változatot is, a hétköznapokra. Mindkettőnél kizárólag kovásszal dolgozunk.

 

A kenyereket többféle gabonából, teljes őrlésű lisztből sütjük, amelyekhez a liszteket saját malmainkon, helyben őröljük meg. Mindehhez biogabonát használunk, illetve egyéb bioalapanyagokat.

 

A nap alatt átbeszéljük a kovászkészítés fortélyait, a gabonák tulajdonságait, a különbséget az élesztő és a kovász között, és a kovászos kenyérsütés valamennyi pici titkát.

 
Kovászos kenyerek miatt a tanfolyam lehet, hogy egy kicsit elhúzódik, ugyanis a kovászos kenyerek kelesztéséhez szükséges időt nem lehet mindig pontosan megbecsülni. 

 

Juditról

"Húsz éve tanítom a kenyérsütésnek gyakorlatilag minden formáját – kovászos kenyerek, élesztős kenyerek, gluténmentes kenyerek készítését egyaránt.

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok."

 

Vélemények

 

"Még egyszer szeretném megköszönni Neked azt a felejthetetlen napot, ahol ilyen szép, egészséges és finom kenyeret tanultam sütni. (kép mellékelve)
Nagyon ízlett a családomnak."

 

Zicska Judit

 

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

 

Farkas-Turai Anna

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

 

Kovács Andi

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
hely
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás

A kovászos kenyérsütés reneszánszát éljük. Kovászos kenyeret sokféle technikával lehet készíteni, sokféle gabonából. Mi ezen a tanfolyamon kétféle technikával sütünk kovászos kenyereket: megsütjük a klasszikus kovászos kenyeret és sütünk egy gyorsabb változatot is, a hétköznapokra. Mindkettőnél kizárólag kovásszal dolgozunk.

 

A kenyereket többféle gabonából, teljes őrlésű lisztből sütjük, amelyekhez a liszteket saját malmainkon, helyben őröljük meg. Mindehhez biogabonát használunk, illetve egyéb bioalapanyagokat.

 

A nap alatt átbeszéljük a kovászkészítés fortélyait, a gabonák tulajdonságait, a különbséget az élesztő és a kovász között, és a kovászos kenyérsütés valamennyi pici titkát.

 
Kovászos kenyerek miatt a tanfolyam lehet, hogy egy kicsit elhúzódik, ugyanis a kovászos kenyerek kelesztéséhez szükséges időt nem lehet mindig pontosan megbecsülni. 

 

Juditról

"Húsz éve tanítom a kenyérsütésnek gyakorlatilag minden formáját – kovászos kenyerek, élesztős kenyerek, gluténmentes kenyerek készítését egyaránt.

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok."

 

Vélemények

 

"Még egyszer szeretném megköszönni Neked azt a felejthetetlen napot, ahol ilyen szép, egészséges és finom kenyeret tanultam sütni. (kép mellékelve)
Nagyon ízlett a családomnak."

 

Zicska Judit

 

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

 

Farkas-Turai Anna

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

 

Kovács Andi

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Raktárkészlet:  VAN
Raktárkészlet: VAN
hely
Kosárba
Kosárba
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás