Salátauborka biovetőmag, La Diva

Raktárkészlet: VAN
Salátauborka biovetőmag, La Diva
Salátauborka biovetőmag, La Diva
Salátauborka biovetőmag, La Diva
Salátauborka biovetőmag, La Diva
Cucumis sativus L.

Termékeny, robusztus, erőteljes snack uborka. Különösen ízletes, 15-20 cm hosszú, ropogós, sima, vékony héjú gyümölcsöket képez. Ellenáll a lisztharmatnak. Az üvegházban és a szabadföldön egyaránt termeszthető.

 

Vetés: palántának április végén, májusi kiültetéssel. Helyére májusban, a fagyveszély elmúltával vethetjük. Fészekbe vessük (2-3 mag/fészek), a fészkek távolsága a soron belül 25-30 cm, sortáv: 80-100 cm.


Házi kertben, szabad földre legkorábban április 20. körül vessük. Ettől az időtől folyamatosan vethető az uborka legkésőbb július közepéig. Vessük fészekbe, 2-3 mag kerüljön egy helyre, folyóméterenként 3-5 tövet hagyjunk meg.

Betakarítás ideje szabadföldön: július második fele-augusztus végéig


Tartalom: 12 mag

 

Ellenőrzött ökológiai termesztésből,

Biodinamikus, Demeter vetőmag, ReinSaat vetőmag

 

A ReinSaat vetőmagokról

 

A ReinSaat vetőmagok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, amelyek vagy bio vagy Demeter minősítésű magvak.

A biovetőmagoknak egy sor Európai Uniós előírásnak kell megfelelniük, hogy megkaphassák a biominősítést. Többek között nincsenek génmanipulálva, nem hibridek, nincsenek csávázva. Szaporításuk során nem használnak szintetikus növényvédőszereket és műtrágyát.

Az EU-s és a nemzetközi szabályok szerint, csak az a termék nevezhető bioterméknek, amelynél a vetőmag is biogazdálkodásból származik, mivel a vetőmag minősége fogja meghatározni a termesztett növény minőségét. Az osztrák ReinSaat cég biovetőmagjai a legjobb minőségű vetőmagok.

 

 

 

 

 

 

Austria Bio Garantie AT-BIO-301
száraz helyen
Ausztria
kétezeregy Bt.
1 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Vélemények
Paylike