Nyerskonyha-workshop - 2023. december 09.

Raktárkészlet: VAN
Nyerskonyha-workshop - 2023. december 09.
Nyerskonyha-workshop - 2023. december 09.
Nyerskonyha-workshop - 2023. december 09.
Nyerskonyha-workshop - 2023. december 09.
Nyerskonyha-workshop - 2023. december 09.
Nyerskonyha-workshop - 2023. december 09.

Vajjon mi mindenből lehet salátát készíteni télen? Van-e saláta a paradicsom-uborka-paprika trión túl is? Mivel a az igazi ételek igazi alapanyagokat igényelnek, télen a téli alapanyagokból készítjük a salátáinkat. Hogy mi mindenből lehet? Meg fogtok lepődni....

A nyers ételek táplálkozásunk legfontosabb részét képezik. Vitalitásunkat, energiánkat a nyers ételek kétség kívül erősen befolyásolják.

A nyers ételek ugyanakkor számos nagyon súlyos egészségügyi problémára is megoldást jelentenek. A XX. század fordulóján dr. Bircher-Benner svájci orvos kizárólag nyers diétával gyógyította a legsúlyosabb betegeit, és olyan sikereket ért el a gyógyításban, amelyek világhírűvé tették. 

Ezért azoknak ajánlom a nyerskonyha-workshopot, akik növelni szeretnék a nyers ételek arányát a táplálékukban.

 

A worshop alatt élvezni fogjuk a nyers ételek sokszínűségét, és megtapasztaljuk, hogy az évszak alapanyagaiból hogyan lehet finomságokat készíteni. 

A tanfolyam alatt kizárólag nyers ételeket fogunk enni, hogy meg tudjuk élni, a nyers ételek ugyanolyan táplálóak tudnak lenni mint a főttek, és változatosságban sem maradnak el a főtt ételek mögött, hogy nem. Nem nem maradunk éhen, sőt mi több, vitalitásunk és energiánk is megmarad.


A mi nyers konyhánk ugyanúgy teljes értékű, mint bármi más, amit a főzőiskolában készítünk. Finom, egyszerű, tápláló, könnyen elkészíthető ételekből áll.

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

 

 

 

9.00–13.00 óráig
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
Benda Judit
24 500 Ft
hely
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

 

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Vélemények
Paylike