Gluténmentesen és egészségesen - 2023. február 4.

Stock: In stock
Gluténmentesen és egészségesen - 2023. február 4.
Gluténmentesen és egészségesen - 2023. február 4.
Gluténmentesen és egészségesen - 2023. február 4.
Gluténmentesen és egészségesen - 2023. február 4.

A "Gluténmentesen" a workshoppal segítséget szeretnék nyújtani a gluténmentes konyha kivitelezésében, potosabban az egészséges kivitelezésében. 

A workshop alatt átbeszéljük, hogy mi gluténmentes és mi nem, milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan tudjuk a gluténtartalmú gabonákat helyettesíteni a hétköznapokban.

Teljes értékű, frissen őrölt lisztekből készítünk kenyeret, amelyek egészséges változata a sokak által használt előre összekevert kenyérkeverékeknek. Amelyek ezek élettani értéke nagyon gyenge. Mivel a gyógyulás feltétele a gluténmentességen kívül a táplálék teljes értéke, ezért a teljes értékű, gluténmentes tápláléknak lehet csak valódi gyógyító ereje.

 

Amely finom, sőt, nagyon finom.

 

Szeretném felhívni a jelentkezők figyelmét arra, hogy mivel a konyha nem gluténmentes, ezért az itt készült kenyerek súlyos lisztérzékenyek, azaz cöliákiások számára, nem fogyaszthatók. Azonban az itt tanultak szerint otthon majd el tudják készíteni ők is a teljes értékű, gluténmentes kenyerüket.  

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Date and time:
9.00–14.00 óráig
place:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
The course is held by:
dr. Benda Judit
24 500 Ft
hely
hely
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Quantity discount
Opinions
Quantity discount
QuantityDiscountProduct price
1 hely more than less than 2 hely - 24 500 Ft/ hely
2 hely more than less than 3 hely 1 500 Ft/ hely 23 000 Ft/ hely
3 hely more than less than 4 hely 2 000 Ft/ hely 22 500 Ft/ hely
4 hely more than   2 500 Ft/ hely 22 000 Ft/ hely
Opinions
Be the first to review this product!
paylike_hu