Szénanátha és ekcéma nélkül – workshop – 2023. július 08.

Stock: In stock
Szénanátha és ekcéma nélkül – workshop – 2023. július 08.

Szénanátha és ekcméma nélkül is lehet élni, ha betartunk néhány szabályt az étkezésünkkel kapcsolatban.

A szénanátha és az ekcéma kiváltó oka azonos, ezért a hozzájuk kapcsolódó étrend is azonos lesz. Ez az étrend nem csak tünetmentessé teszi az érintettet, hanem az egész anyagcseréjére jótékony hatással lesz, és így segítségével a civilizációs betegségek többsége is megelőzhető.

 

A kérdésre, hogy gyógyítható-e a szénanátha és az ekcéma, nem lehet egyszerűen igennel vagy nemmel válaszolni. A javulás vagy gyógyulás mértéke minden esetben az érintett szervezetétől függ. Van akinél az étrend hosszabb időn át történő betartása teljes gyógyuláshoz vezet, van akinek élethosszig kell betartania ezt az étrendet.

 

A tanfolyam alatt a táplálkozási szabályokat fogjuk megbeszélni, nehézségeit, szépségeit, mire kell figyelnünk.

 

És hogy az új életforma ne lemondás legyen, hanem teljes értékű élet és élvezet, a tanfolyam alatt az ételeknek olyan széles skáláját készítjük el, amelyek segítségével az új étrendünk otthon könnyen folytathatóvá válik.

A konyhában a hangsúly az egyszerűségen, a kulináriai élvezeten, és az egészségen van, amelyhez hozzáadunk egy csipetnyi ökológiai szemléletet is.

 

Ugyanez az étrend bizonyos esetekben az asztma tünetmentessé tételére is alkalmas, ezért a tanfolyamon mind a szénanátha, mind az ekcéma, mit az asztma problémáját meg fogjuk beszélni.

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd iránytváltottam, és átpártoltam az egészségmegőrzéshez, és ezen keresztül a táplálkozástudományhoz. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ahol a tananyag mellett belepillanthattam abba, hogy hol tart, és mit miért állít napjainkban a dietetika.

Huszonöt éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Huszonöt éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort.

A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat is tartok.

Vélemények

...Aztán főztünk, és főztünk és főztünk :) Két teljes menüsort készítettünk, egyik étel finomabb lett, mint a másik. Nem tagadom, hogy eggyel, kettővel szemben ellenérzésem volt, már amikor a receptet megláttam, és ez nem csökkent, amikor az elkészült ételt megláttam, de a kóstolás után gyökeresen megváltozott a véleményem! 

Minden friss, helyben őrölt gabonából és bio termékekből készült, a konyhában gyönyörű rend és tisztaság honolt. Nagyon örülök, hogy elmentem, sokat tanultam és igyekszem beépíteni a mindennapokba.

 

Kulcsár Judit

 

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

Date and time:
reggel 9.00-tól délután 17.00 óráig
place:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
The course is held by:
dr. Benda Judit
34 500 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Quantity discount
Opinions
Quantity discount
QuantityDiscountProduct price
1 db more than less than 2 db - 34 500 Ft/db
2 db more than less than 3 db 1 500 Ft/db 33 000 Ft/db
3 db more than less than 4 db 2 000 Ft/db 32 500 Ft/db
4 db more than   2 500 Ft/db 32 000 Ft/db
Opinions
Be the first to review this product!
paylike_hu