TÉNÉ workshop – kencék a kenyérre – 2023. március 17.

Stock: In stock
TÉNÉ workshop – kencék a kenyérre – 2023. március  17.

A vegán konyha napjaink egyik egyre népszerűbb táplálkozási irányzata. Joggal, hiszen a vegán konyha válaszol leginkább napjaink ökológiai kihívására.

Mivel a vegán étrend is csak akkor egészséges, ha teljes értékű, ezért a workshop alatt a teljes értékű vegán konyhával, közismeretebb nevén téné-vel, azaz teljes értékű növényi étrenddel ismerkedünk meg, miközben nagyító alá vesszük a vegán ételeket. Melyik teljes értékű és melyik nem, melyik lehet része téné-nek és melyik nem.

Teljes értékű bio alapanyagokból egyszerű, finom és ökológikus ételeket készítünk.  

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

Date and time:
9.00–13.00 óráig
place:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
The course is held by:
dr. Benda Judit
21 500 Ft
hely
hely
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Quantity discount
Opinions
Quantity discount
QuantityDiscountProduct price
1 hely more than less than 2 hely - 21 500 Ft/ hely
2 hely more than less than 3 hely 1 500 Ft/ hely 20 000 Ft/ hely
3 hely more than less than 4 hely 2 000 Ft/ hely 19 500 Ft/ hely
4 hely more than   2 500 Ft/ hely 19 000 Ft/ hely
Opinions
Be the first to review this product!
paylike_hu