Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy este

Stock: In stock
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy este
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy este
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy este
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy este
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy este
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy este

Napjainkban hatalmas a zűrzavar azon a téren, hogy milyen is tulajdonképpen az „egészséges” táplálék. A táplálkozási elméletek többnyire ellentmondanak egymásnak, ráadásul maga a táplálkozásforma is nagyon különbőző lehet attól függően aki műveli. Ez a teljes értékű növényi konyhára (téné) vagy vegán konyáhra ugyanúgy igaz, mint a mediterrán konyhára vagy akár a nyers konyhára, hogy néhányat kiemeljek a számtalan variáció közül.

Ezért ezen a négy estén a fő témánk az lesz, hogy mitől válik egészségessé a táplálékunk.

A négy este alatt megismerkedünk a teljes értékű konyha alapjaival, beszélgetünk a különböző táplálkozásformákról, és elkészítünk több teljes menüsort, amelyek már jó alapot fognak nyújtani a teljes értékű konyha gyakorlati megvalósításához.

Készítünk reggelit, ebédet vacsorát, salátákat, fő ételeket, leveseket és természetesen nasikat is.

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd átpártoltam egészségmegőrzéshez, és ezen keresztül a táplálkozástudományhoz. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ahol a tananyag mellett belepillanthattam abba, hogy hol tart, és mit miért állít napjainkban a dietetika.

Huszonöt éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Huszonöt éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort.

A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat is tartok."

 

Vélemények

"Judit, engem Te vettél rá újra a rendszeres főzésre, kb 9 év után. Még anyu sem tudott. Még becsuszik rendelés, de ritkul. Köszönöm!"

Anikó

 

"Életemben a legjobb befektetés volt ez a négy nap"

Kókai Rózsa

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

Kovács Andi

 

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10 %-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

date:
2023. április 19., 26., május 3., 10.,
Date and time:
17.00-től 21.00 óráig
place:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
The course is held by:
dr. Benda Judit
72 000 Ft
hely
hely
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Quantity discount
Opinions
Quantity discount
QuantityDiscountProduct price
1 hely more than less than 2 hely - 72 000 Ft/ hely
2 hely more than less than 3 hely 1 500 Ft/ hely 70 500 Ft/ hely
3 hely more than less than 4 hely 2 000 Ft/ hely 70 000 Ft/ hely
4 hely more than   2 500 Ft/ hely 69 500 Ft/ hely
Opinions
Be the first to review this product!
paylike_hu