Elfelejtem a szénanáthát! Workshop – 2021. szeptember 17.

Raktárkészlet: VAN
Elfelejtem a szénanáthát! Workshop – 2021. szeptember 17.

A szénanátha korunk népbetegségévé vált. Szerencsére azonban diétával nagyon jól kezelhető, a kellemetlen tünetek elmúlnak, és  teljes szépségében fogod tudni élvezni a tavaszt, a nyarat és az őszt.

 

A tanfolyam alatt ezt a diétát fogjuk megbeszélni, amely tulajdonképpen nem is diéta, hanem egy táplálkozásforma. A különbség a kettő között az, hogy a diétát rövid ideig kell csak betartani, míg egy táplálkozásformát egész életünkön át követünk.

 

És hogy ez az új életorma ne lemondás legyen, hanem teljes értékű élet és élvezet ami az evést illeti, a tanfolyam alatt az ételeknek olyan széles skáláját készítjük el, hogy otthon könnyen folytathatóvá váljék a táplálkozásforma.

Ugyanez a táplálkozásforma az ekcéma kezelésére is alkalmas, ezért a tanfolyamon mind a két csoport tagjait szeretettel várom.

 

"...Aztán főztünk, és főztünk és főztünk :) Két teljes menüsort készítettünk, egyik étel finomabb lett, mint a másik. Nem tagadom, hogy eggyel, kettővel szemben ellenérzésem volt, már amikor a receptet megláttam, és ez nem csökkent, amikor az elkészült ételt megláttam, de a kóstolás után gyökeresen megváltozott a véleményem! Minden friss, helyben őrölt gabonából és bio termékekből készült, a konyhában gyönyörű rend és tisztaság honolt. Nagyon örülök, hogy elmentem, sokat tanultam és igyekszem beépíteni a mindennapokba." 

 

 

 

 

 

Időpont:
reggel 9.00-tól délután 17.00 óráig
Hely:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
A tanfolyamot tartja:
dr. Benda Judit
21 500 Ft
hely
hely
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Mennyiségi kedvezmény
Vélemények
Mennyiségi kedvezmény
MennyiségKedvezményTermék ára
1 hely vagy több kevesebb mint 2 hely 2 000 Ft/ hely 19 500 Ft/ hely
2 hely vagy több kevesebb mint 3 hely 3 500 Ft/ hely 18 000 Ft/ hely
3 hely vagy több kevesebb mint 4 hely 4 000 Ft/ hely 17 500 Ft/ hely
4 hely vagy több   4 500 Ft/ hely 17 000 Ft/ hely
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!