Teakeverékek és teasütemények – 2023. szeptember 06.

Lagerbestand: Vorhanden
Teakeverékek és teasütemények – 2023. szeptember 06.

Teákeverékeket mi magunk is tudunk készíteni az erdő-mező növényeiből. Attól függően, hogy frissítő és élénkítő vagy inkább megnyugtató teakeveréket szeretnénk, más és más lesz a teánk összettétele.

És ugyanígy más lesz a tesüteményünk is attól függően, hogy édesre vagy inkább sósra vágyunk-e.

 

A délelőtt alatt átbeszéljük a gyógynövények szedésének és szárításának módjait, és elkészítünk egy–egy teakveréket a hozzátartozó teasüteménnyel együtt. 

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

Zeitpunkt:
reggel 9.00-től délután 13.00 óráig
Ort:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
Der Kurs wird gehalten von:
dr. Judit Benda
24 500 Ft
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Bewertungen
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
paylike_hu