Gluténmentesen és egészségesen - 2022. május 21.

Lagerbestand: Vorhanden
Gluténmentesen és egészségesen - 2022. május 21.
Gluténmentesen és egészségesen - 2022. május 21.
Gluténmentesen és egészségesen - 2022. május 21.
Gluténmentesen és egészségesen - 2022. május 21.

A "Gluténmentesen" a workshoppal segítséget szeretnék nyújtani a gluténmentes konyha kivitelezésében, potosabban az egészséges kivitelezésében. 

A workshop alatt átbeszéljük, hogy mi gluténmentes és mi nem, milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan tudjuk a gluténtartalmú gabonákat helyettesíteni a hétköznapokban.

Teljes értékű, frissen őrölt lisztekből készítünk kenyeret, amelyek egészséges változata a sokak által használt előre összekevert kenyérkeverékeknek. Amelyek ezek élettani értéke nagyon gyenge. Mivel a gyógyulás feltétele a gluténmentességen kívül a táplálék teljes értéke, ezért a teljes értékű, gluténmentes tápláléknak lehet csak valódi gyógyító ereje.

 

Amely finom, sőt, nagyon finom.

 

Szeretném felhívni a jelentkezők figyelmét arra, hogy mivel a konyha nem gluténmentes, ezért az itt készült kenyerek súlyos lisztérzékenyek, azaz cöliákiások számára, nem fogyaszthatók. Azonban az itt tanultak szerint otthon majd el tudják készíteni ők is a teljes értékű, gluténmentes kenyerüket.  

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.


Kedvezmények: 

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Zeitpunkt:
9.00–13.00 óráig
Ort:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
Der Kurs wird gehalten von:
dr. Benda Judit
21 500 Ft
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Mengenrabatt
Bewertungen
Mengenrabatt
MengeRabatt Produktpreis
1 db oder mehr weniger als 2 db - 21 500 Ft/db
2 db oder mehr weniger als 3 db 1 500 Ft/db 20 000 Ft/db
3 db oder mehr weniger als 4 db 2 000 Ft/db 19 500 Ft/db
4 db oder mehr   2 500 Ft/db 19 000 Ft/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!