Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2023. március 4.

Lagerbestand: Vorhanden
Elfelejtem a szénanáthát workshop – 2023. március 4.

A szénanátha korunk népbetegségévé vált. A piros és viszkető szem, a folytonos tüsszögés és orrfolyás azonban az étrendünkkel nagyon jól megszüntethető.

Az étrend hatására a tünetek néhány hét alatt elmúlnak, és  teljes szépségében fogjuk tudni élvezni a tavaszt, a nyarat és az őszt.

 

A tanfolyam alatt ezt az étrendet fogjuk megbeszélni, nehézségeit, szépségeit, mire kell figyelnünk. 

És hogy ez az új életorma ne lemondás legyen, hanem teljes értékű élet és élvezet, a tanfolyam alatt az ételeknek olyan széles skáláját készítjük el, amelyek segítségével otthon könnyen folytathatóvá válik.

 

Ugyanez az étrend az ekcéma kezelésére is alkalmas, valamint bizonyos esetekben az asztma étrendi kezelésére is, ezért a tanfolyamon mind a három csoport tagjait szeretettel várom.

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.

 

Vélemények

 

...Aztán főztünk, és főztünk és főztünk :) Két teljes menüsort készítettünk, egyik étel finomabb lett, mint a másik. Nem tagadom, hogy eggyel, kettővel szemben ellenérzésem volt, már amikor a receptet megláttam, és ez nem csökkent, amikor az elkészült ételt megláttam, de a kóstolás után gyökeresen megváltozott a véleményem! 

Minden friss, helyben őrölt gabonából és bio termékekből készült, a konyhában gyönyörű rend és tisztaság honolt. Nagyon örülök, hogy elmentem, sokat tanultam és igyekszem beépíteni a mindennapokba.

Kulcsár Judit

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Zeitpunkt:
reggel 9.00-tól délután 17.00 óráig
Ort:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
Der Kurs wird gehalten von:
dr. Benda Judit
31 500 Ft
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Mengenrabatt
Bewertungen
Mengenrabatt
MengeRabatt Produktpreis
1 db oder mehr weniger als 2 db - 31 500 Ft/db
2 db oder mehr weniger als 3 db 1 500 Ft/db 30 000 Ft/db
3 db oder mehr weniger als 4 db 2 000 Ft/db 29 500 Ft/db
4 db oder mehr   2 500 Ft/db 29 000 Ft/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
paylike_hu