Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.

ÚJ
Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.
Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.
Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.
Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.
Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.
Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.
Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.
Vegán reggeli teljes értékűen – 2024. november 2.

Vegán reggeli teljes értékűen – workshop

 

Mi legyen a reggeli, ha elegünk van a felvágottakból–sajtokból–dobozos–édes cuccokból?

 

Mit tegyünk reggelenként az asztalra, és főleg mit adjunk a gyerekeknek reggelire?


A workshop alatt sütünk zsemléket, chroissant, készítünk édes és sós kencéket, frisit és hogy egy kis romantikát is belevigyünk a reggelibe, tündérreggelit.
Igazi reggeli, igazi alapanyagokból. Teljes értékű konyha, bioalapanyagokkal.


Közben átbeszéljük, hogy miért jobb a vegán konyha, hogy egyáltalán jobb-e a vegán konyha, és mikor nem jobb a vegán konyha.


Most megnézzük, hogy mi fér bele a reggelibe egy vegán konyhában, ha teljes értékűen szeretnénk csinálni. Ha igazi reggelit szeretnénk, finomat, egyszerűt, amit a gyerekeink is szívesen esznek meg, amelyben nincsenek mű dolgok.

Hozzátenném, a workshop akkor is hasznos lehet, ha nem vagytok vegánok. Mint ahogy mi sem vagyunk azok. De rengeteg olyan ételt eszünk, ami vegán, reggelire is. Teljes értékű ételt.

 

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok, azonban már a gyógyszerészkaron elkezdtek érdekelni a gyógyítás alternatív lehetőségei, mivel szembeötlőek voltak az orvostudmány illetve a gyógyszerészet határai, és előnyei mellett a hátrányai.


Németországban találkoztam azzal a szemlélettel, amely a gyógyítás mellett az egészségmegőrzésre helyezte a hangsúlyt. Mert mint kiderült, megelőzni sokkal könnyebb, mint a már meglévő bajt meggyógyítani.
És bár Aldous Huxley szerint "A modern orvostudomány olyan hatalmas fejlődésen ment keresztül, hogy ma már gyakorlatilag egyetlen egészséges ember sincs.", a cél mégis az, hogy egészségesek maradjunk.


A holisztikus szemléletű, dr. M. O. Bruker által vezetett intézetben elvégeztem az egészségmegőrzési-tanácsadó képzést, és ennek keretén belül tanultam táplálkozástudományt, majd a Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a táplálkozástudományi mesterképzést, ahol szintén fontos ismeretekre tettem szert.


Huszonöt éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, huszonöt éve tartok táplálkozási- és egészségmegőrzési-tanácsadást, tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, és táborokat felnőtteknek és gyerekeknek is. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikket, szerkesztettem rádióműsort.


A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl az ökológiai szemléletmódot is bevisszük a konyhába. A teljes értékű konyhával ismerkedhetnek meg a résztvevők, ahol igazi alapanyagokból, igazi ételeket készítünk.

 

 

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.
Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.
Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

 

9.00–13.00 óráig
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
dr. Benda Judit
24 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Mennyiségi kedvezmény
Adatok
Vélemények
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség Kedvezmény Termék ára
1 db vagy több kevesebb mint 2 db - 24 500 Ft/db
2 db vagy több kevesebb mint 3 db 1 500 Ft/db 23 000 Ft/db
3 db vagy több kevesebb mint 4 db 2 000 Ft/db 22 500 Ft/db
4 db vagy több   2 500 Ft/db 22 000 Ft/db
Adatok
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények