Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én

Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én
Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én
Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én
Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én
Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én
Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én
Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én
Pizza- és zsemlesütés az Alsópáhoki Alkotóházban november 7-én

Családi pizza- és zsemlesütésre hívok minden pizzát szeretőt az Alsópáhoki Alkotóházba.

A hétvégi program péntek este előadással kezdődik, ahol a témánk az egészségmegőrzés lesz. Konkrétan, hogyan tudjuk elérni, hogy a koronavírus, vagy bármely más fertőző betegség, ne betegítsen meg, vagy ne betegítsen súlyosan meg.

 

A szombat délelőtt családi nappal folytatódik a program, amikor is pizzát sütünk teljes őrlésű lisztből, bio-alapanyagokkal.

És mivel a zsemle és a pizza ugyanabból a tésztából készül, a maradék tésztánkból zsemléket készítünk, amelyeket, ha véletlenül nem fogynának el, haza lehet vinni kóstolónak.

A pizzasütésben a gyerekek is könnyedén részt tudnak venni, mivel dagasztani szinte minden gyerek szeret, pizzát enni is, ezért a közös sütés remek családi program lehet.

Gyerekeknek 8 éves kor alatt a program ingyenes, 8 és 14 éves kor között a részvételi díj felébe kerül.

 

Részvételi díj:

Előadás – péntek este
Becsületkasszával működik, az ajánlott részvételi díj 2000 Ft, és mindenki annyit fizet, amennyit számára az este ért.

Pizzasütés – szombat délelőtt
Felnőtteknek 4 500 Ft
Gyerekeknek 8 éves kor alatt a program ingyenes, 8 és 14 éves kor között a részvétel a részvételi díj felébe kerül, azaz 2250 Ft.
Családi kedvezmény, 2 felnőtt és egy–két–három gyerek, 9900 Ft. 

Jelentkezés: Az Alsópáhoki Alkotóházban (pahokikapolcs@gmail.com) vagy a

honlapon keresztül. A kedvezmények nincsenek jól beállítva, ezért kérünk, hogy a jeletkezésnél a megjegyzés rovatba írdd bele, hogy hányan jönnétek. 

A programot minimum 6 fő jelentkezése esetén indítjuk el.


Juditról:

"Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.

A pizzakészítés fortélyait, sok más isteni olasz étellel együtt, sziciliai mesteremtől, Guidótól tanultam. Guido Erasmus ösztöndíjjal tartózkodott néhány évvel ezelőtt Magyarországon, és meghívtam a főzőiskolába főzőbemutatók tartására.

Pizzát készíteni anyukájától tanult, és mivel a pizza nápolyi találmány, Nápoly pedig közel fekszik Sziciliához, így az ott készített pizza "A pizza".

Guidonak semmi kifogása nem volt az ellen, hogy teljes őrlésű lisztből készítsünk pizzát, és a végeredmény remek lett. "

 

Vélemények:

"Még egyszer szeretném megköszönni Neked azt a felejthetetlen napot, ahol ilyen szép, egészséges és finom kenyeret tanultam sütni.
Nagyon ízlett a családomnak."

Zicska Judit

 

"Rettenetesen tetszett az a természetesség, hogy ennyire egyszerű dolgokból ennyire finom ételeket lehet készíteni."

Farkas-Turai Anna

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

Kovács Andi



Időpont:
november 7, reggel 9.00-tól délután 13.00 óráig
Hely:
Alsópáhoki Alkotóház
A tanfolyamot tartja:
Benda Judit
4 500 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!