Gyönyörű, vintage dizájn, kiváló minőség és precíz működés.
A Zassenhaus cég 1867 óta készít kézi kávédarálókat, és azóta is a világ vezető gyártója.
A Zassennhaus őrlőszerkezetek erős, speciális acélból készülnek, ezért extrahosszú élettartamúak. 25 év garanciát vállal a cég az örlőszerkezetre.
Az őrlési finomság az állítócsavar tekerésével egyszerűen állítható. A kávénál, hasonlóan a gabonához, hatalmas a különbség a frissen őrölt és a boltban őrölten vett kávé között.
A kávédaráló háza gondosan kidolgozott bükkfából készült.
Gyönyörű, vintage dizájn, kiváló minőség és precíz működés.
A Zassenhaus cég 1867 óta készít kézi kávédarálókat, és azóta is a világ vezető gyártója.
A Zassennhaus őrlőszerkezetek erős, speciális acélból készülnek, ezért extrahosszú élettartamúak. 25 év garanciát vállal a cég az örlőszerkezetre.
Az őrlési finomság az állítócsavar tekerésével egyszerűen állítható. A kávénál, hasonlóan a gabonához, hatalmas a különbség a frissen őrölt és a boltban őrölten vett kávé között.
A kávédaráló háza gondosan kidolgozott bükkfából készült.
Ez a gyönyörűséges kis kávédaráló mintha egy meséből lebbent volna elő – sárgaréz, vintage design. Mintha a frissen őrölt kávé illata körülötte szálldosna.
A Zassennhaus cég 1867 óta gyárt kézi kávédarálókat, amelyek nem csak gyönyörűek, de elsú osztályú minőséget is képviselnek.
A Zassennhaus őrlőszerkezetek erős, speciális acélból készülnek, ezért extrahosszú élettartamúak. 25 év garanciát vállal a cég az örlőszerkezetre.
Az őrlési finomság az állítócsavar tekerésével egyszerűen állítható. A kávénál, hasonlóan a gabonához, hatalmas a különbség a frissen őrölt és a boltban őrölten vett kávé között.
A sárgarézbe karcolt hangulatos minta a ráadás a dizájnhoz és a funkcióhoz.
Elegáns Zassenhaus borsdaráló, bükkfá, körtefa, diófa és olajfa.
Nem csak szép, de praktikus is, ugyanis remekül kézreáll. Az őrlőszerkezet CeraPlus kerámiából készül, amely kopásálló és rozsdamentes.
A finomság szabadon beállítható.
Az őrlőszerkezetre a Zassenhaus cég 25 év garanciát vállal.
Made in Germany
Elegáns Zassenhaus borsdaráló, bambuszból.
Nem csak szép, de praktikus is, ugyanis remekül kézreáll.
Az őrlőszerkezet CeraPlus kerámiából készül, amely kopásálló és rozsdamentes.
A finomság szabadon beállítható.
Az őrlőszerkezetre a Zassenhaus cég 25 év garanciát vállal.
Made in Germany
Elegáns Zassenhaus borsdaráló, bambuszból.
Nem csak szép, de praktikus is, ugyanis remekül kézreáll.
Az őrlőszerkezet CeraPlus kerámiából készül, amely kopásálló és rozsdamentes.
A finomság szabadon beállítható.
Az őrlőszerkezetre a Zassenhaus cég 25 év garanciát vállal.
Made in Germany
Gyönyörű, vintage dizájn, kiváló minőség és precíz működés.
A Zassenhaus cég 1867 óta készít kézi kávédarálókat, és azóta is a világ vezető gyártója.
A Zassennhaus őrlőszerkezetek erős, speciális acélból készülnek, ezért extrahosszú élettartamúak. 25 év garanciát vállal a cég az örlőszerkezetre.
Az őrlési finomság az állítócsavar tekerésével egyszerűen állítható. A kávénál, hasonlóan a gabonához, hatalmas a különbség a frissen őrölt és a boltban őrölten vett kávé között.
A kávédaráló háza gondosan kidolgozott bükkfából készült.
Praktikus, ötletes, sokoladalúan használható kelesztőgép.
A tészták kelesztéséhez viszonylag magas hőmérséklet kell, valamivel magasabb mint ami a legtöbb konyhára jellemző.
Ezen segít a kelesztőautomata, amelyen beállítható a hőmérséklet, és az állandó melegben gyorsan megkel a kovászos kenyér vagy bármilyen más kenyér, a kalács, vagy akármelyik keltészta.
Ráadásul a kelesztőautomatában, a zárt fedélnek köszönhetően, olyan mikroklíma alakul ki, amely kedvez a kelés folyamatának.
Ez az állandóan magas hőmérséklet lehetővé teszi, hogy akár joghurtot is készítsünk a készülékkel.
Belső méretek (nyitva): 38 x 32 x 20 cm
Külső méretek (nyitva): 46 x 37 x 27 cm
Külső méretek (hajtogatott): 46 x 37 x 8 cm
Mivel a kelesztődoboz hőmérséklete a kenyér kelesztéséhez szükséges hőmérsékletnél jóval magasabbra is állítható, a készülék alkalmas lassú főzésre, 80 – 90 °C közötti hőmérsékleten.
Hőmérsékleti tartomány: 21°-49° C ellenőrző üzemmódban és 90°C-ig lassú főzési módban.
És ha már nem használjuk a készülékünket, kicsire összecsukható, és így nem kell kerülgetnünk a konyhánkban.
Fehér, mázas kerámiatányér nikkelmentes nemesacél szűrővel.
A nyálkaképző magvak, mint a zsázsa, lenmag, mustár, chia és rukkola csíráztatására alkalmas. Ezeket a magvakat csírázás közben nem szabad mozgatni. A szűrőn fekvő magvakat naponta kétszer vízzel be kell fújni.
A tányér mélysége elegendő a csírák gyökereinek.
Miután a csírák gyökeret eresztettek és nem tudnak kiesni a szűrőből, a szűrőt a tányérról leemeljük, és naponta kétszer folyó víz alatt átmossuk.
A nyálkát nem képző magvakat úgy mint a gabonaféléket, napraforgómagot, hüvelyeseket, retket és lucernát, ugyanakkor az üveges csíráztatókban lehet csíráztatni.
A csíráztató átmérője 12 cm, a tányér mosható mosogatógépben.
Fehér, mázas kerámiatányér nikkelmentes nemesacél szűrővel.
A nyálkaképző magvak, mint a zsázsa, lenmag, mustár, chia és rukkola csíráztatására alkalmas. Ezeket a magvakat csírázás közben nem szabad mozgatni. A szűrőn fekvő magvakat naponta kétszer vízzel be kell fújni.
A tányér mélysége elegendő a csírák gyökereinek.
Miután a csírák gyökeret eresztettek és nem tudnak kiesni a szűrőből, a szűrőt a tányérról leemeljük, és naponta kétszer folyó víz alatt átmossuk.
A nyálkát nem képző magvakat úgy mint a gabonaféléket, napraforgómagot, hüvelyeseket, retket és lucernát, ugyanakkor az üveges csíráztatókban lehet csíráztatni.
A csíráztató átmérője 16 cm, a tányér mosható mosogatógépben.
Fehér, mázas kerámiatányér nikkelmentes nemesacél szűrővel.
A nyálkaképző magvak, mint a zsázsa, lenmag, mustár, chia és rukkola csíráztatására alkalmas. Ezeket a magvakat csírázás közben nem szabad mozgatni. A szűrőn fekvő magvakat naponta kétszer vízzel be kell fújni.
A tányér mélysége elegendő a csírák gyökereinek.
Miután a csírák gyökeret eresztettek és nem tudnak kiesni a szűrőből, a szűrőt a tányérról leemeljük, és naponta kétszer folyó víz alatt átmossuk.
A nyálkát nem képző magvakat úgy mint a gabonaféléket, napraforgómagot, hüvelyeseket, retket és lucernát, ugyanakkor az üveges csíráztatókban lehet csíráztatni.
A csíráztató átmérője 21 cm, a tányér mosható mosogatógépben.
Ha nem magas a kelesztető tészta formája ezzel a ráccsal lehet duplázni a kapacitása.