Inzulinrezisztencia és prediabetes megelőzése és kezelése – 10 alkalomból álló online életmódváltó program

Raktárkészlet: VAN
Inzulinrezisztencia és prediabetes megelőzése és kezelése – 10 alkalomból álló online életmódváltó program

Cukorbetegség-megelőző program

 

A program célja

Tudományos viszgálatok bizonyítják, hogy a prediabetes és az inzulinrezisztencia megállítható és visszafodítható megfelelő életmódváltás segítségével.

A program célja a prediabetesszel vagy inzulinrezisztenciával diagnosztizált betegek számára egy olyan prevenciós program biztosítása, amely segítségével sikeres lesz az életmódváltás.

 

Miből áll a program

  • A program 10 alkalomból álló életmódváltó program, amely első szakaszában nyolc egymást követő héten találkozunk online, majd további két alkalommal 2–2 hetes időközönként.
  • A program két pillérre épül – a táplálkozásra és a mozgásra.
    A program folyamán átvesszük az inzulinrezisztencia és a prediabetes megállításához illetve visszafordításához szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat.

  • A programhoz olvasnivalók is tartoznak, amelyeket a két találkozó között kell elolvasni, mivel a találkozók anyaga ezekre épül.

  • A program során lehetőség van kérdéseiteket feltenni, és így beszélgetés formájában vesszük át a szükséges tudnivalókat.

  • A gyakorlati rész során ételkészítés alapjait vesszük át.

  • A program során lehetőségetek lesz egy személyes, 20 perces konzultációra arra az esetre, ha olyasvalamire kerestek választ, amelyet mással nem szeretnétek megosztani. Ha a diabetesen kívül más egészségügyi problémátok is van, és ezekre is megoldást szeretnétek, azok átbeszélésére a teljes, hosszabb konzultáció a megfelelő forma. Mindkét személyes konzultációra a honlapomon keresztül lehet jelentkezni, itt.

 

A program időpontja

 

Kedd esténként 17:00–19:30

Első alkalom: 2023. szeptember 5.

 

Jelentkezési határidő

 

2022 augusztus 15.

 

Lemondás feltételei

A jelentkezést a program megkezdése előtt két héttel lehet visszamondani. A jelentkezés ugyanakkor átruházható.

 

Juditról

Eredetileg gyógyszerész vagyok. Már az egyetemen az alternatívákat kerestem, a gyógynövények és más alternatív gyógymódok érdekeltek.

Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz.

Meggyőződésem, hogy egészségünket sokkal könnyebb megőrizni mint a már meglévő bajokat gyógyítani.

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort.

A főzőtanfolyamokon a hangsúly az egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok.

A cukorbetegségmegelőzési programot azért indítottam, mert miközben a cukorbetegség hatalmas terhet jelent az egyénnek, a családoknak és a társadalomnak is, életmódváltással megelőzhető.

Ez az életmódváltás ugyanakkor az egész szervezetre kihat, és így az érintett az anyagcsere egészén javít. Ötöt üt egy csapásra – mint a mesében.

(Csak a mese miatt írtam, hogy ötöt, hiszen az anyagcserénk jóval több, mint öt tényezős)

 

 

 

 

Időpont:
17:00–19:30
Hely:
online
A tanfolyamot tartja:
dr. Benda Judit
78 000 Ft
hely
hely
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Mennyiségi kedvezmény
Vélemények
Mennyiségi kedvezmény
MennyiségKedvezményTermék ára
1 hely vagy több kevesebb mint 2 hely - 78 000 Ft/ hely
2 hely vagy több kevesebb mint 3 hely 1 500 Ft/ hely 76 500 Ft/ hely
3 hely vagy több kevesebb mint 4 hely 2 000 Ft/ hely 76 000 Ft/ hely
4 hely vagy több   2 500 Ft/ hely 75 500 Ft/ hely
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Paylike