Hawos Easy

Raktárkészlet: VAN
Hawos Easy
Hawos Easy
Hawos Easy
Hawos Easy

Az Easy elektromos malom kis mérete ellenére erős, 360 W-os motorral rendelkezik. Csinos, kedves házi malom, tartós, szépen kidolgozott malomházzal, amelynél a funkcionalitáson van a hangsúly. Az Easy a legkisebb helyigényű házi malmunk, a legkisebb konyhában is elfér a 15 x 15 cm-es alapterületű malomház.

 

Az Easy igényesen elkészített készülék, amely a közepes teljesítményű malmok között foglal helyet, egy kg búzát körülbelül 10 perc alatt őröl meg.

 

Az Easy a német Hawos cég terméke, amely az egyik legrégebbi malomgyártó cég. Az Easy állítása is easy, azaz könnyű, az oldalán található tekerőgomb segítségével egy kézzel tudjuk a liszt finomságát szabályozni.
A malomtest bükk rétegelt lemez, míg a malom belseje szinte teljesen fából készül. A malomtölcsérbe alig több mint fél kilogram gabona fér, ezért őrléskor nem kell méricskélnünk.

 

A malomkő korund-kerámia kő, amelyről, és a malom állításáról, részletesen itt írunk:

Miben különböznek egymástól a házi malmok?

 

Az Easy valamennyi gabonafélét megőrli, így a rozst, búzát, durum búzát, tönkölybúzát, árpát, valamint a gluténmentes magvakat is mint a kukoricát, kölest, rizst, hajdinát. Továbbá alkalmas bármilyen száraz mag megőrlésére, amelynek alacsony az olajtartalma, ilyen például a csicseriborsó és a sárgaborsó. A zabot, magas olajtartalma miatt, csak durvára tudjuk a malommal őrölni.

 

Malomtest:
bükk multiplex
Magasság (cm):
33
Csészeűrtartalom (dkg):
56
Teljesítmény (dkg/perc):
10
Malomkő anyaga:
korund-kerámia
Malomkő mérete (mm):
70
Motor (W):
360
Jótállás (év):
10
145 000 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Paylike