Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy délelött

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy délelött
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy délelött
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy délelött
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy délelött
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy délelött
Bevezetés a teljes értékű konyhába – négy délelött

Napjainkban hatalmas a zűrzavar azon a téren, hogy milyen is tulajdonképpen az „egészséges” táplálék. Az a tapasztalatom, hogy ha egy táplálkozásforma vegetáriánus, vegán, vagy nyers, az még nem garancia arra, hogy egészséges is legyen.

A teljes értékű konyha a táplálékot olyan természetesen hagyja, amennyire csak lehet. Csak a teljes étel képes arra, hogy tápláljon, szükség esetén gyógyítson, és természetesen élvezetet is nyújtson. A teljes értékű konyha alapját dédszüleink konyhaművészete képezi az élelmiszeripar előtti időkből – abból az időből, amikor mi magunk készítettük el az ételeinket almából, káposztából, répából, búzából – azaz természetes alapanyagokból.

 

Juditról

"Eredetileg gyógyszerész vagyok, majd érdeklődési köröm átváltott az egészségmegőrzésre, és ezen keresztül a táplálkozástudományra. Németországban elvégeztem az egészség-tanácsadó képzést, amely az egészségmegőrzés holisztikus szemléletéről szól, és ennek keretén belül tanultam meg az egészségünkről másféleképpen gondolkodni, és másféleképpen főzni. A Pécsi Tudományegyetemen elvégeztem a Táplálkozástudmányi mesterképzést, ami további pluszt adott a tudásomhoz. 

Húsz éve foglalkozom egészségmegőrzéssel, Húsz éve tartok főzőtanfolyamokat, előadásokat, táplálkozási- és prevenciós-tanácsadást és tábort. Tudományos újságíróként rengeteg médiában írtam cikkeket, sorozatokat, szerkesztettem rádióműsort. 

A főzőtanfolyamokon a hangsúlyaz egyszerűségen, az egészségen, és a gasztronómiai élményen van. De mindezeken túl, az ökológiai szemléletmódot is beviszem a konyhába. A főzőtanfolyamokkal a teljes értékű konyha minden szegletét bejárjuk, a kenyérsütésen kívül egészséges nasi, nyerskonyha, vegán konyha, gluténmentes és szénanátha-diéta workshopokat tartok."

 

Vélemények

 

"Judit, engem Te vettél rá újra a rendszeres főzésre, kb 9 év után. Még anyu sem tudott. Még becsuszik rendelés, de ritkul. Köszönöm!"

Anikó

 

"Életemben a legjobb befektetés volt ez a négy nap"

 

Kókai Rózsa

 

"A kenyerek jó fogadtatásra találtak itthon. Kipróbáltuk pirítósnak és melegszendvicsnek is. De a legnagyobb sikere a kuglófnak volt, így azt a héten meg is sütöttem... Pillanatok alatt elfogyott. Csináltam hozzá friss lekvárt és mogyorókrémet is.

Ezúton is szeretném megköszönni az élményeket és az ismeretek. Remélem tudok majd időt szakítani, hogy alkalmazzam őket."

 

Kovács Andi

Kedvezmények

Ha elhozod a barátodat vagy barátnődet vagy házastársadat vagy főnöködet, anyukádat vagy a munkatársaidat, mindketten–hárman–sokan kedvezményesen vehettek részt a tanfolyamokon.

Ha gyerekkel jössz, a gyerekek 8 év alatt ingyen vehetnek részt a tanfolyamokon, csak anyagköltség kell fizetni, és 14 év alatt 50% kedvezményt kapnak.

Ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a tanfolyamokra, a részvételi díj 10%-át le tudod vásárolni a webboltunkban.

Datum:
2021. február 6., 13., 20., 27.,
Időpont:
reggel 9-től délután 14.00 óráig
Hely:
Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky ucca 9.
A tanfolyamot tartja:
dr. Benda Judit
55 000 Ft
hely
hely
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Mennyiségi kedvezmény
Adatok
Vélemények
Mennyiségi kedvezmény
MennyiségKedvezményTermék ára
1 hely vagy több kevesebb mint 2 hely - 55 000 Ft/ hely
2 hely vagy több kevesebb mint 3 hely 1 500 Ft/ hely 53 500 Ft/ hely
3 hely vagy több kevesebb mint 4 hely 2 000 Ft/ hely 53 000 Ft/ hely
4 hely vagy több   2 500 Ft/ hely 52 500 Ft/ hely
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Státusz
ÚJ    
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!