Arabella (bükk)

Raktárkészlet: NINCS
Arabella (bükk)
Arabella (bükk)
Arabella (bükk)
Arabella (bükk)

Az Arabella az egyetlen magyar, elektromos háztartási malom a kínálatunkban. Harmonikus, gömbölyded formája miatt az egyik legszebb malmunk. Két változata létezik: bükk és hárs. Valamennyi gabonafélét megőrli, valamint csicseriborsót és egyéb száraz magvakat is.

A malom teljesítménye megegyezik a kisebb méretű házi malmokéval (Fidibus 21, Magic). Az őrlemény finomsága fokozat nélkül állítható az oldalán található gomb lenyomásával és a tölcsér elfordításával.

Az őrlést nagy élettartamú malomkövek végzik, amelyek kerámia kötéses korundszemcséket tartalmaznak. A kövek élettartama évtizedekben mérhető, kopásuk szemmel alig látható, mindössze azon vehető észre, hogy az állítójel egyre odébb tolódik.

 

Az Arabella valamennyi gabonafélét megőrli, így a rozst, búzát, durumbúzát, tönkölybúzát, árpát, valamint a gluténmentes magvakat is mint a kukoricát, kölest, rizst, hajdinát. Alkalmas bármilyen száraz mag megőrlésére, amelynek alacsony az olajtartalma, ilyen például a csicseriborsó és a sárgaborsó. A zabot, magas olajtartalma miatt, csak durvára tudjuk a malommal őrölni. 

 

A fa malomház lenolajjal van kezelve.

Malomtest:
bükkfa
Magasság (cm):
31
Csészeűrtartalom (dkg):
50
Teljesítmény (dkg/perc):
10
Malomkő anyaga:
korund-kerámia
Malomkő mérete (mm):
90
Motor (W):
200
Jótállás (év):
5
105 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Vélemények
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2021.06.01 16:46
 - Toldiné Ható Zsuzsa
Érdeklődnék, hogy hogyan lehet tisztítani a gépet egyes örlés után, mennyi jótállás van hozzá és ha kell alkatrész utánpótlás hány évig áll rendelkezésre? Köszönöm.
2021.06.01 16:42
 - Toldiné Ható Zsuzsa
Érdeklődnék, hogyan lehet tisztítani a gépet egyes örlés után?